Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Neljä neuvoa itsetuntemuksen parantamiseen

Ura
 
Helsingin Sanomat

1. Vaikka suunnitelmissa ei olisi nousu pomoportaassa, uran seuraavaa askelta kannattaa pysähtyä miettimään. Muuten voi käydä niin, että jää junnaamaan työelämässä paikoilleen tai ajautuu aivan väärään suuntaan.

2. Varaa pysähtymiseen aika kalenterista.

"Päätät, että joka torstai vaikka kello 17 on oma aikasi. Se voi olla lenkki Töölönlahden ympäri, coachin tai jonkun ulkopuolisen henkilön tapaaminen, mutta pysähtymiseen pitää varata aika", valmentaja Sinikka Heikkala neuvoo.

Pysähtymisajan voi käyttää yleiseen urasuunnitteluun. Tai sitten voi harjaannuttaa itseään hallitsemaan hankalia tilanteita kuten esiintymispelkoa tai stressiä. Samaa asiaa kannattaa Heikkalan mukaan työstää mielessä esimerkiksi seuraavan kuukauden ajan.

3. Usein hyötyä on ulkopuolisesta kannustajasta. Etsi itsellesi työtoveri kannustajakumppaniksi. Myös kokeneemmasta mentorista voi olla apua.

4. Haastaviin tilanteisiin voi valmistautua esimerkiksi seuraavasti: Tunnista henkilö, joka aiheuttaa sinussa epämiellyttävän reaktion.

"Kun tiedät, että on tulossa hankalampi keskustelu tai neuvottelu, tilanteeseen voi valmistautua kysymällä itseltä, kuinka tärkeä asia on. Kannattaako siihen lähteä tunneperäisesti mukaan? Vai kannattaisiko itseään kehittämällä ja aktiivisesti pohtimalla ottaa neutraalimpi asenne ja reagoida näin sekä henkilöä että tilannetta kohtaan", Heikkala opastaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!