Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Itsetuntemusta verkkokeinoin

Ura
 
Helsingin Sanomat

 Coaching-bisnes eli valmennusliiketoiminta on villi ala, ja periaatteessa kuka tahansa voi kutsua itseään yritysvalmentajaksi. Pätevöityä voi erilaisilla yritysvalmennustutkinnoilla, joista suosittu on kansainvälinen Certified Business Coach (CBC)-tutkinto.

 Verkosta löytyy myös useita testejä, joilla omia luonteenpiirteitä ja käyttäytymismalleja voi testata ilman henkilökohtaista valmentajaa kotikonstein. Tässä muutamia:

www.authentichappiness.sas.upenn.edu/home
Amerikkalaisen University of Pennsylvanian sivusto tarjoaa useita heikkouksia ja vahvuuksia analysoivia testejä. Vaatii kirjautumisen, vastaukset käytetään tutkimustarkoituksiin.

www.tonyrobbins.com/ue/
Psykologi William Moulton Marstonin klassiseen neljään eri käyttäytymistaipumukseen pohjautuva niin sanottu Disc-testi. Tony Robbinsin sivustolla myös useita muita testejä, esimerkiksi: humanelevation.tonyrobbins.com/wheel-of-life/assessment-test.

MBTI
Myers–Briggsin tyyppi-indikaattori on Aalto EE:n naisjohtajavalmennuksessakin käytetty työkalu, joka pohjautuu C. G. Jungin persoonallisuustyyppeihin. Tärkeä osa kokonaisuutta on henkilökohtainen palaute, joten MBTI:tä ei suositella pelkästään verkossa tehtäväksi. Lisätietoja osoitteessa www.myersbriggs.org/my-mbti-personality-type/mbti-basics/.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!