Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Laineen LinkedIn-vinkit

Ura
 
Helsingin Sanomat

1Laadi profiilisi vastaamaan ansioluetteloasi. Kuvaa sitten osaamisesi lisäksi myös saavutuksiasi. Kerro esimerkkejä projekteista, asiakkuuksista tai palveluista, joissa olet ollut parhaimmillasi. Käytä selkeitä nimiä ja numeroita. Voit lisätä myös liitteitä ja linkkejä.

2Mieti, mitkä ovat ne osaamistasi kuvaavat asiasanat, joilla haluat tulla löydetyksi. Ovatko ne koulutusnimikkeitä, työkaluja, teknologioita, prosessisanoja, titteleitä vai muuta?

3Tee profiilin sisältö englanniksi, jos haluat tulla löydetyksi. Suomeksi tehdään melko vähän hakuja. Suomen osuus tosin kasvaa.

4Liity LinkedIn-ryhmiin. Etsi LinkedInistä ja googlaamalla ryhmiä, jotka liittyvät osaamiseesi tai toimialaasi, tai avoimia työnhakuryhmiä, kuten Talent Pool Finland, Uratärpit tai Ejobs.fi. Ryhmissä on oma Jobs-osionsa, josta löydät vain ryhmän jäsenien keskenään vinkkaamia työpaikkoja. Osa niistä on piilotyöpaikkoja, joita et löydä mistään julkisesta kanavasta! Käy ryhmissä myös fiksuja keskusteluja.

5Kasvata verkostoasi jatkuvasti. Lähetä kutsu aina, kun olet tavannut uuden ihmisen. Laita käyntikorttiisi ja sähköpostisi allekirjoitukseen profiilisi linkki.

Valeprofiileja löytyy melko paljon. Valeprofiilin tunnistaa usein profiilikuvasta. Voit googlata kutsun lähettäjän kuvan ja pyrkiä varmistumaan, että henkilö on oikea ja oikealla asialla.

6Tee osaamiseesi liittyviä hakuvahteja, niin saat uudet ilmoitukset suoraan sähköpostiisi.

Lisää ohjeita: http://bit.ly/LinkedIn-Tyonhakuopas

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!