Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näin Benjamin muuttui Instagram-tähdestä laulajaksi

Ura
 
Helsingin Sanomat

Benjamin Peltonen oli vasta 16-vuotias, kun hänellä jo oli yli 80 000 seuraajaa kuvapalvelu Instagramissa. Hän sai suosiota söpöillä poseerauskuvilla ja sillä, että kohteli seuraajiaan ystävällisesti. Peltonen kommunikoi faniensa kanssa myös Ask.fm -keskustelupalvelussa ja Kik Messenger -viestipalvelussa. Koska Instagram toimii ympäri maailman, kaarinalaisella 16-vuotiaalla oli faneja Yhdysvalloissa asti. Itse asiassa suurin osa heistä asui jossain muualla kuin Suomessa.

Keväällä 2014 hän teki levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa. Saman vuoden syyskuussa julkaistiin ensisingle Underdogs. Sen jälkeen ovat ilmestyneet kappaleet Unbreakable ja Young and restless, jotka kaikki kuuluvat keväällä 2015 julkaistulle EP:lle.

Hänestä on tehty myös 20-osainen dokumenttisarja Alaston päiväkirja: Benjamin Peltonen.

Espanjassa Peltosen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Hän aikoo kiertää siellä myös jatkossa ja opiskelee siksi parhaillaan espanjaa.

Nyt Peltosen Instagram-tilillä on 321 000 seuraajaa ja hän tekee debyyttialbumiaan, joka ilmestyy kevään aikana. Kappaleet tehdään isolla porukalla, eikä levyllä käytetä lainkaan valmiita tekeleitä eli niin sanottuja laatikkokappaleita.

Peltonen on ollut itsekin mukana tekemässä tulevan albumin kappaleita, etenkin niiden sanoituksia. Hän kertoo niihin mahtuvan ainakin rakkaustarinoita ja unimaailmaa.

”Näen paljon unia ja tykkään kirjoittaa niitä ylös. Kirjoitan myös omasta elämästäni”, Peltonen sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!