Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kristiina Helenius kadehtii miesten mahdollisuutta pistäytyä kuntosalilla – ”Minun pitää pestä ja föönata hiukset sekä meikata”

AmChamin toimitusjohtaja Helenius paljastaa, kuinka hän pitää huolta kunnostaan.

Ura
 
Kristiina Helenius otti selfien.
Kristiina Helenius otti selfien.

”Olen sisäkuntoilija. En pidä maastossa juoksemisesta, vaan menen mieluummin salille nostamaan painoja. Käyn siellä pari, kolme kertaa viikossa.

Liikunta on kuulunut elämääni nuoresta asti. Kouluaikoina pelasin koripalloa. Aerobic-buumin aikaan olin ahkera aerobiccaaja. Vuosien varrella lajit ja aktiivisuuteni ovat vaihdelleet. Kun into lopahtaa, otan lopulta itseäni niskasta ja hankin personal trainerin laittamaan minut taas ruotuun.

Harrastin monta vuotta joogaa, kunnes lopulta kyllästyin kerta kaikkiaan. Sitten liityin miesporukkaan, joka kävi aamuisin jumpassa. Miehet hämmästyivät, kun kysyin, pääsisinkö mukaan, mutta ystävällisesti he huolivat minut. Ohjelma oli rankka, ja joka aamu tehtiin eri treeni: välillä spinningiä, välillä kiertoharjoittelua, välillä painonnostoa. Oli hauskaa olla vähän kuin kärpäsenä katossa ainoana naisena miesten keskellä.

Tuohon aikaan olin huippukunnossa. Samaan en ole sen jälkeen yltänyt. Katsellessani kuvia itsestäni ihmettelen, miten olen saanut itseni niin timmiksi. Söinkin silloin terveellisesti ja nukuin hyvin.

Nukkuminen on jatkuva ongelma, kun matkustaa usein Yhdysvaltoihin. Minulla on noin 70 matkapäivää vuodessa, ja reissut ovat usein lyhyitä piipahduksia. Jet lagissa ei tee mieli mennä salille, mutta olen onnistunut pakottamaan itseni sinne hotellissa kuin hotellissa. Päivät ovat tiiviitä ja täynnä tapaamisia. Olo on vireämpi, kun saa itsensä hereille kuntoilemalla.

New Yorkin -matkoilla katson kateellisena miehiä, jotka käyvät salitreenin jälkeen pesulla ja poistuvat pikapikaa suihkunraikkaina. Minun pitää pestä ja föönata hiukset sekä meikata ollakseni edustus- ja neuvottelukunnossa. Näin salilla ’pistäytymiseen’ kuluu helposti pari tuntia.”

Kristiina Helenius on bisnesverkosto AmChamin toimitusjohtaja.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!