Uskotko Granlundin vireen kantavan liigapeleihin?

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Jussi Nukari / Lehtikuva
Mikael Granlund keräsi Leijonissa viisi syöttöpinnaa. Jatkuuko tahti samanlaisena SM-liigassa?
Mikael Granlund keräsi Leijonissa viisi syöttöpinnaa. Jatkuuko tahti samanlaisena SM-liigassa? Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

Leijonien pelaajat ovat palanneet maajoukkueturnauksen jälkeen seurajoukkueisiinsa ja SM-liiga jatkuu taas tiistaina. Samalla alkaa valmentajapeli Liigapörssin kolmas jakso, jonka pääpalkintona on jälleen 1500 euroa.

Palkinnon saa se kotisohvien valmentaja, jonka valitsemat pelaajat menestyvät parhaimmin SM-liigassa 19 ottelupäivää sisältävän jakson aikana. Liigapörssin kolmas jakso päättyy 11. joulukuuta pelattavaan kierrokseen.

Budjettina on 2 miljoonaa euroa, jolla valitaan yksi maalivahti, kaksi puolustajaa ja kolme hyökkääjää. Kallein pelaaja on edellisten jaksojen tapaan 500000 euroa maksava Mikael Granlund, joka oli varsin hyvässä vireessä Leijonien paidassa viikonloppuna.

Puolustajien tehopinnoista saa Liigapörssissä enemmän pisteitä kuin hyökkääjien osumista, joten koko budjettia ei välttämättä kannata panostaa pelkästään hyökkääjätähtiin.

Liigapörssissä on käytössä kaikkiaan 20 vaihtoa. Neljä ensimmäistä pelipäivää voi pelata ilmaiseksi, mutta sen jälkeen joukkue pitää aktivoida maksulliseksi super- tai hyperpelijoukkueeksi.

Niiden ero on siinä, että hyperjoukkueessa on valmiiksi maksimimäärä vaihtoja, kun superjoukkueeseen lisävaihtoja pitää tilata erikseen.

Valioliigapörssiä julkaisee Sanoma Games, joka kuuluu samaan konserniin kuin Helsingin Sanomat ja sen verkkopalvelu HS.fi.

Helsingin Sanomat | hs.online@hs.fi