Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Urheilulehti: Laura Lepistö luopui keimailevasta esityksestä Pohjois-Koreassa

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Martti Kainulainen / Lehtikuva
Olen saanut osakseni ilkeitä ja ikäviä kommentteja monen ämpärillisen verran, Laura Lepistö harmittelee.
Olen saanut osakseni ilkeitä ja ikäviä kommentteja monen ämpärillisen verran, Laura Lepistö harmittelee. Kuva: Martti Kainulainen / Lehtikuva

Taitoluistelija Laura Lepistö kertoo Urheilulehdessä joutuneensa muuttamaan Pohjois-Koreassa näytösohjelmaansa järjestäjien pyynnöstä.

Järjestäjien mielestä Chicago-musikaalin keimaileva tyyli ei sopinut pohjoiskorealaiseen makuun, joten Lepistö väänsi pikavauhtia uuden ohjelman Dr. Zhivagon pohjalle.

Lepistö kertoo kohua herättäneestä Pohjois-Korean vierailusta matkapäiväkirjassaan tänään ilmestyneessä Urheilulehdessä. Hän korostaa, että ei lähtenyt tekemään Pohjois-Koreaan politiikkaa tai olemaan hyväksikäytetty urheilija.

"Olen saanut osakseni ilkeitä ja ikäviä kommentteja monen ämpärillisen verran. Tämä matka ja ajattelukykyni on totaalisesti kyseenalaistettu", Lepistö harmittelee.

Lepistö vieraili Pohjois-Koreassa Champions on Ice -kiertueen jäsenenä. Hän vietti maassa kuusi päivää ja esiintyi kolmesti.

Paikallisia ihmisiä Lepistö kuvailee erittäin ystävällisiksi. Järjestäjien suunnitelmat muuttuivat kuitenkin tämän tästä.

"Oli ihana nähdä miten paikalliset luistelijat nauttivat esiintymisestä. heille näytös oli varmasti iso juttu", Lepistö kirjoittaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?