Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Alennushintaiset MM-kisaliput menivät kaupaksi alle tunnissa

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Markku Ulander / Lehtikuva
Suomen MM-kisojen alkusarjaotteluihin voi vielä vapautua lippuja kansainvälisestä kiintiöstä.
Suomen MM-kisojen alkusarjaotteluihin voi vielä vapautua lippuja kansainvälisestä kiintiöstä. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

Suomen MM-ottelut Ranskaa vastaan ensi torstaina ja Kazakstania vastaan ensi maanantaina myytiin loppuun maanantaiaamuna alle tunnissa. Sunnuntaina Suomen jääkiekkoliitto oli tiedottanut, että otteluiden loput noin 3 000 lippua myytäisiin neljä yhden hinnalla maanantaiaamusta alkaen.

"Alta tunnissa ne menivät. Suomen pelit on nyt loppuunmyyty", kertoi MM-kisojen pääsihteeri Mika Sulin.

Lippu yläkatsomoon maksaa MM-alkulohkossa 156 euroa ja alakatsomoon 196 euroa. Ranska- ja Kazakstan-peleihin Suomen jääkiekkoliitto kaupitteli lippuja niin sanottuina fani- tai perhepaketteina.

Suomi pelaa Ranskaa vastaan torstaina kello 20.15, ja Kazakstan luistelee Leijonien vastustajaksi Hartwall-areenaan maanantaina samaan aikaan.

Vielä maanantai-iltapäivänä lippuja Suomen seuraavaan, tiistaina pelattavaan otteluun Sveitsiä vastaan oli kuitenkin myynnissä Lippu.fi-verkkokaupassa.

"Niitä vapautuu koko ajan kansainvälisistä kiintiöistä. Iso kuva on kuitenkin se, että myös huomenna halli on käytännössä täynnä", Sulin sanoi.

Sveitsi-pelin liput ovat myynnissä normaaliin hintaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!