Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jukka Jalonen: "Oltiin sukkahousut jalassa"

Urheilu
 
STT
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Valmentajat Jukka Jalonen ja Pasi Nurminen miettivät miksi peli ei kulje.
Valmentajat Jukka Jalonen ja Pasi Nurminen miettivät miksi peli ei kulje. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Suomen MM-jääkiekkojoukkueen päävalmentajalle Jukka Jaloselle ei tullut USA-tappion jälkeen kiusausta pelata jälkipeliä.

"Jäällä oli tänään yksi joukkue, eikä se ollut Suomi", Jalonen tiivisti 0–5-nöyryytyksen.

Taktiikat, pelitavat sun muut hienoudet eivät kaukalossa painaneet. Jalosen mielestä Suomi lähti peliin tappiolta jo ennen ottelun alkua.

"On valmennuksen vastuulla, ettei joukkue ole valmis otteluun. Oltiin pelin alussa sukkahousut jalassa. Ei ollut meininkiä, ei taisteltu eikä kamppailtu."

"En hirveästi mieti, menikö jotain taktisesti pieleen. Pelissä pitää olla ensimmäisenä tunnetta, tahtoa ja kykyä kamppailla. Kaikki muu tulee sen jälkeen, mutta tänään ei tullut"

Vaisusti Kanada-voittonsa jälkeen pelannut USA oli ennen ottelua eri tilanteessa kuin Suomi. Sekään ei Leijonien lammasmaista esitystä selitä.

"Pitää pohtia, miksi valmistautuminen epäonnistui. Johtuiko se siitä, ettei meidän ollut pakko voittaa, voi olla. Tietysti USA oli hyvä, mutta hyvyys johtui paljolti meidän huonoudesta", Jalonen kertoi.

Perjantaisen Kanada-ottelun hyvän alun jälkeen Suomi on päästänyt pohjoisamerikkalaisia maita vastaan runsaassa puolessatoista tunnissa yhdeksän maalia tekemättä itse yhtään.

USA-ottelun lopussa pois vaihdettua maalivahti Kari Lehtosta myöten Suomen pelaajat ovat romahtaneet omalta tasoltaan.

"Se on valmistautumisen ohella toinen juttu, jota pitää miettiä: miksi pelaajat eivät yksilöinä yllä tasolleen", Jalonen pyöritteli.

Petri Vehasen tolppien välissä korvaama Lehtonen sai tällin USA:n pelaajan rynnittyä päätöserässä maalille ja törmättyään suomalaisvahtiin.

"Lehtonen on loukkaantunut. Muuta en osaa sanoa", Jalonen kertoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!