Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lotus-pomo puolustaa Räikköstä

Urheilu
 
STT
ROGERIO BARBOSA / AFP
Kimi Räikkönen on formula ykkösten MM-sarjassa kuudentena.
Kimi Räikkönen on formula ykkösten MM-sarjassa kuudentena. Kuva: ROGERIO BARBOSA / AFP

Kimi Räikkösen paluu F1-sarjaan ei ole sujunut täysin ongelmitta. Räikkösen edustaman Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier kuitenkin vakuuttaa Autosport-lehdelle, ettei talli ole lainkaan huolestunut Räikkösen suorituskyvystä.

Räikkösellä on ollut ongelmia etenkin Lotuksen ohjauksen kanssa. Auton ohjausjärjestelmää ei ole saatu säädettyä hänen toiveidensa mukaiseksi, ja ongelmat ohjauksen kanssa ovat vaikeuttaneet tallin ja Räikkösen työskentelyä kisaviikonloppujen aikana.

Monacossa Räikkönen jätti ensimmäisen harjoitusjakson kokonaan väliin, mikä herätti kysymyksiä suomalaiskuljettajan asenteesta.

Tallipäällikkö Boullierin mukaan Lotus tukee Räikköstä sataprosenttisesti.

"On kyse asioiden ymmärtämisestä tallin ja kuljettajan välillä. Meille tuli täksi kaudeksi kaksi uutta kuljettajaa, ja kummallakin on oma ajotyylinsä."

"Yritämme ymmärtää paremmin Räikkösen ajotyyliä ja tehdä pieniä muutoksia tietääksemme, miten yhteistyömme sujuisi parhaalla mahdollisella tavalla", Boullier sanoi Autosportille.

Osa F1-väestä on kiinnittänyt huomiota myös siihen, että Räikkösen kokematon tallitoveri Romain Grosjean on hiipinyt vain kahden MM-pisteen päähän suomalaisesta maailmanmestarista.

"Mitään turhautumista ei ole. Meidän täytyy olla ylpeitä saavutuksistamme tähän mennessä", Boullier selvitti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!