Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tero Pitkämäellä kova luotto: Suomen mitalitili auki ennen keihäsfinaalia

Urheilu
 
STT
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Tero Pitkämäki sanoo, että mikäli Suomi ei ole ottanut mitalia ennen lauantain keihäsfinaalia, siellä on tarjolla Batman-viitta.
Tero Pitkämäki sanoo, että mikäli Suomi ei ole ottanut mitalia ennen lauantain keihäsfinaalia, siellä on tarjolla Batman-viitta. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Lontoo. Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki luottaa vahvasti siihen, että Suomen mitalitili Lontoon olympialaisissa aukeaa ennen kuin miesten keihään finaali heitetään ensi lauantaina. Mutta jos niin käy, että keihäsmiehiltä odotetaan taas Suomen urheilumaineen pelastamista, Pitkämäki on valmis.

"Onhan siellä aikamoinen Batman-viitta tarjolla, jos ennen keihästä ei tule mitalia", Pitkämäki hymähti tavatessaan mediaa olympiakylässä.

Pitkämäki vakuuttaa, etteivät ulkopuoliset paineet vaikuta hänen kilpailemiseensa. Mitalitavoitettaan hän ei kuitenkaan ujostele sanoa ääneen, koska alkukesän lievä ylikunto on taakse jäänyttä elämää. Mieltä lämmittää myös se, että tekniikka on koko ajan parantunut ja fyysinen vire noussut kohisten kauden pääkilpailun lähetessä.

"Olen nostanut tavoitetta. Vain mitali tyydyttää. Ei tänne ole lähdetty leikkimään", Pitkämäki tuumasi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!