Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n Kottilat erimielisiä: Tarvitaanko Pohjanpalolle kaveri kärkeen?

Urheilu
 
Kottilat: Chelsean ongelmat johtuvat joukkueen lääkärin lähdöstä
Kottilat: Chelsean ongelmat johtuvat joukkueen lääkärin lähdöstä
HSTV:n jalkapalloilevat Kottilan veljekset puivat tällä viikolla Huuhkajien peliä ja Ykkösen poikkeuksellisen tiukkaa kärkitaistelua. Viikon väite tulee Mikalta: ”Chelsean ja Mourinhon ongelmat johtuvat siitä, että joukkueen lääkärin Eva Carneiro potkittiin seurasta”. Carneiro jätti seuran, kun Mourinho oli aiemmin hyllyttänyt hänet.

HSTV:n Kottilat käsittelivät tämän viikon jaksossa tietenkin EM-karsintaa ja torstain Romania-ottelua. Huuhkajien mikroskooppisen pieniin jatkomahdollisuuksiin Mika ja Santtu eivät enää juuri usko, mutta aivan joutavia otteluita ne eivät heistä ole. 

Mika Kottilan mielestä tärkeää olisi saada Suomen hyökkäyspään pelaajavalinnat vakiinnutettua.

"Toivon ja odotan  Joel Pohjanpalolle onnistumisia, ei välttämättä maaleja, vaan että hän pääsee paikoille ja tuntee kuuluvansa siihen, että hän on ykköshyökkääjä."

Myös Santtu haluaa nähdä kärjessä Saksan 2. Bundesliigassa pelaavan Pohjanpalon. Toisin kuin veljensä, hän ottaisi avauskokoonpanoon myös toisen hyökkääjään, esimerkiksi Berat Sadikin.

Tämä tarkoittaisi pelijärjestelmän muuttamista muotoon 4-4-2, mikä saa inhorealistiseen puolustusvoittoiseen pelitapaan uskovan Mikan hieman skeptiseksi.

Keskustelu Huuhkajista alkaa videolla ajassa 2:17.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!