Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Juhani Ojala siirtyy Venäjän liigaan Terek Groznyin riveihin

Urheilu
 
Jussi Nukari / Lehtikuva
Juhani Ojala
Juhani Ojala Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

Sveitsiläisen Young Boysin ja Suomen jalkapallomaajoukkueen toppari Juhani Ojala siirtyy Venäjän pääsarjan Terek Groznyin riveihin.

Ojala ehti pelata Sveitsin liigaa puolitoista kautta ja vakiinnutti paikkansa Young Boysin avauskokoonpanossa.

Venäjän liiga jatkuu talvitauon jälkeen maaliskuussa. Terek ei pelaa tällä kaudella mestaruudesta, mutta eurokentille sillä on hyvät mahdollisuudet

"Valmentajalla oli selkeä näkemys minusta, ja lisäksi minut otettiin joukkueessa vastaan todella nastalla tavalla. Joukkueessa on kova kilpailu pelipaikoista ja seura haluaa kehittyä", Ojala sanoi tiedotteessaan.

Rohkeuden puutteesta Ojalaa ei ainakaan voi syyttää. Terekin kotipaikka Tšetšenia on Venäjän epävakaimpia alueita. Joukkue harjoittelee ja asuu Moskovassa, mutta pelaa kotiottelunsa Groznyissa.

"Taitaa olla niin, että vain tosikaverit matkaavat nyt katsomaan kotipelejäni. Mitataan nyt lähipiiriä yhdessä oman tason kanssa. Venäjä on iso maa ja sarja käsittääkseni todella kova. Valmentajan mukaan minut on kuitenkin hommattu taistelemaan tosissaan pelipaikasta. Kaikki laitetaan peliin aivan varmasti", Ojala heitti.

Venäjän liiga on tunnettu hyvistä palkoistaan, ja Terek tuskin tekee tässä poikkeusta. Viime vuonna joukkuetta valmensi muun muassa hollantilaissuuruus Ruud Gullit.

Ojala ,23, ehti pelata Young Boysin riveissä 36 virallista ottelua ja viimeistellä kaksi maalia, joista toisen syksyllä Eurooppa-liigassa Liverpoolin verkkoon.

Suomen maajoukkueesta Venäjän liigaa pelaavat Rubin Kazanissa Eremenkon veljekset Roman ja Alexei.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!