Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mourinho: Parempi joukkue hävisi

Urheilu
 
REUTERS
ANDREW YATES / AFP
Real Madridin valmentajan Jose Mourinhon (vas.) mielestä Manchester United oli parempi joukkue, vaikka hävisi. Taustalla Manchesterin manageri Alex Ferguson seuraa peliä.
Real Madridin valmentajan Jose Mourinhon (vas.) mielestä Manchester United oli parempi joukkue, vaikka hävisi. Taustalla Manchesterin manageri Alex Ferguson seuraa peliä. Kuva: ANDREW YATES / AFP

MANCHESTER. Voittoisan Real Madridin valmentaja Jose Mourinho ymmärsi Manchester Unitedin suuttumuksen Nanin ulosajosta. Hän piti tapahtumaa pelin käännekohtana. "Parempi joukkue hävisi", Mourinho kertoi lehdistötilaisuudessa pelin jälkeen.

"Ulosajo käänsi pelin, samoin kuin kaksi vuotta sitten Pepen ulosajo", Mourinho totesi viitaten Real Madridin silloiseen välierätappioon Barcelonaa vastaan.

"Tällä tasolla joukkueet ovat hyvin tasavertaisia, joten yhden miehen alivoimalla pelaaminen muuttaa pelin luonteen kokonaan."

Mourinhon mielestä Manchester Unitedin managerilla Alex Fergusonilla on oikeus kritisoida päätöstä ajaa Nani ulos. "Minä ainakin kritisoisin. Kontakti oli toki kova, mutta joku toinen kerta tilanteesta tulisi vain varoitus."

Ferguson ei tullut pelin jälkeen lehdistötilaisuuteen, vaan Manchester Unitedia edusti kakkosvalmentaja Mike Phelan.

"Pukuhuoneessa on aika järkyttynyt tunnelma, pelaajat ja manageri ovat suunniltaan. Siksi minä olen nyt tässä", Phelan kertoi. "Manageri ei nyt ole siinä tilassa, että hänen olisi viisasta puhua ulosajosta."

Phelanin mielestä peli oli ulosajoon asti sujunut kotijoukkueen kaavailujen mukaan. "Pelasimme taktisesti oikein, 0–0 säilyi pitkään, kuten halusimme. Sitten saimme maalin ja kontrolloimme tilannetta. Ulosajo muutti pelin kokonaan."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!