Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

"Se oli tosi hyvää kokemusta"

Urheilu
 
Jani Mesikämmen

Robin Wikman on harjoitellut Turun Urheilijoiden kamppailukoulussa jo nelisen vuotta, joten pitkään ei ratkaisua tarvinnut miettiä, kun joulukuussa tarjoutui kokeilla vapaaottelua oikeassa kilpailutilanteessa.

14-vuotias turkulaispoika otteli ensimmäisissä Suomessa järjestetyissä junioreiden salikisoissa. Tiukka 35-kiloisten ottelu Imatran Misha Amirovia vastaan päättyi ratkaisemattomaan.

"Se oli tosi hyvää kokemusta, ja oli hauskaa. Halusin ehdottomasti lähteä ottelemaan heti, kun se mahdollisuus tuli. Olin jo odottanut ensimmäistä matsia niin kauan", Wikman muistelee harjoitussalilla.

Wikmanilla on lajitaustaa enemmän kuin useimmilla aikuisiällä vapaaottelukehään ensikertalaisena nousevilla. Nyrkkeilyn, painilajien ja myös vapaaottelun lajikokonaisuutta on opeteltu kotisalilla niin pitkään, ettei kilpailutilanne tuonut muuta uutta kuin korkeintaan kisajännitystä.

"Oli ihan sellaista kuin odotin, ei siinä oikeastaan ollut mitään yllättävää."

Akrobaattinen urheilijanalku aikoo otella uudestaan, kunhan sopiva tilaisuus osuu eteen. Myös kotijoukot ovat tukena. Ottelulupa heltisi äidiltä ilman erimielisyyksiä.

"Ei tullut sanomista, äiti antoi lähteä ottelemaan", Wikman summaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!