Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Urheilugaala jäämässä väliin

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

1 Mikko Ilonen voitti kaksi kilpailua Euroopan-kiertueen kaudella 2014, arvostetun Irlannin turnauksen kesäkuussa ja reikäpelimestaruuden Englannissa lokakuussa.

Lisäksi hän oli jo tammikuussa uusinnan jälkeen toinen Qatarissa ja ylsi uransa parhaaseen major-sijoitukseen (7:s) PGA:n mestaruuskilpailussa elokuussa.

Kauden alussa Ilosen sijoitus maailmanlistalla oli 84:s. Hän nousi ensimmäisen kerran 50 parhaan joukkoon ja oli parhaimmillaan 37:s. Nyt sijoitus on 47:s. Uuden kauden tavoite on nousta 30 parhaan joukkoon.

2 Toinen tavoite ensi vuonna on kehittää lisää pituutta avauslyönteihin tai ainakin niitten pituuskontrollia. Ilosen mielestä päiväkohtainen vaihtelu draivipituudessa on liian suuri. Hän arvioi hyvän ja huonon päivän pituuseron olevan noin 20 metriä.

Euroopan-kiertueen tilastoissa Ilonen oli kaudella 2014 sijalla 119, kun pelaajia listattiin 184. Ilosen draivit kantoivat keskimäärin 259 metriä. Esimerkiksi maailman ykköspelaaja Rory McIlroy (tilaston 3:s) löi keskimäärin 23 metriä pidemmälle.

Yli 20 vuotta Ilosta valmentaneen Timo Rauhalan mukaan pituutta haetaan pääasiassa maltillisella voimaharjoittelulla ilman riskiä lyöntitekniikan hajoamisesta.

3 Vuoden 2015 ensimmäiset kilpailunsa Ilonen aikoo pelata Lähi-idässä. Vaikka hän yltänee kärkisijoille Vuoden urheilija -äänestyksessä, näillä näkymin hän ei ole paikalla Urheilugaalassa 13. tammikuuta. Silloin hän on jo valmistautumassa Abu Dhabin kilpailuun.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!