Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sotšista tehdään väkisin kiekkokaupunkia

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

1 Suomi ja Venäjä ovat kohdanneet nyt kolme kertaa Sotšin olympiakaukalossa. Vuosi sitten samassa turnauksessa Leijonat voitti, samoin olympialaisten puolivälierissä. Silloin Venäjän odotettu olympiaturnaus päättyi, Leijonat eteni pronssille.

Venäjällä oli toistakymmentä viime kevään maailmanmestaria joukkueessaan, kun Suomella heitä oli vain kuusi. Tästäkin kuusikosta Petteri Wirtasen turnaus päättyi alkuunsa ja Mikko Koskinen toimi lähinnä varamaalivahtina Pekka Rinteen hoitaessa torjuntatyöt.

2 Venäjän tekee Sotšista tai pikemminkin Adlerista väkisin kiekkokeskusta. Nyt pelattiin toisen kerran Euro Hockey Tourin osaturnaus Mustanmeren rantakaupungissa.

Lyhyessä ajassa Adlerissa on pelattu neljä merkittävää kiekkoturnausta, kun keväällä 2013 kiekkoilivat 18-vuotiaat MM-kullasta. Sitten ovat tulleet perätysten EHT-turnaus, olympialaiset ja uudestaan EHT.

Välissä HK Sotši pelaa KHL-otteluitaan.

3 Hyvin venäläiset ovat osanneet markkinoida jääkiekon maan ehkä lämpimimpään kolkkaan, kun torstaisen Venäjä-Suomi-ottelun yleisöksi ilmoitettiin 12 000, loppuunmyyty.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!