Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 75 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Huippulahjakas EL Catwalk (lähtö 4) joutui viimeksi juoksemaan kaksi starttia yhteen voittoon, kun sähkökatkos vei ratavalot ja lähtö jouduttiin uusimaan. Tehtävä on nyt siinä mielessä erilainen, että EL Catwalk ei ole juossut volttilähtöä kuin pari kertaa uran alussa. Heikki Korhosen valmentama tähtitamma tekee kuitenkin varmaa työtä, eikä volttilähdön pitäisi tuottaa ongelmia. Tässä seurassa sen tappioon on vaikea uskoa.

Viikon tärppi

Suomenhevosten alempi sarja (lähtö 5) vaikuttaa tasaiselta kohteelta. Tapio Perttusen ohjastama Zeus kulki viime vuonna mainiosti ja voitti kahdeksan kertaa. Viime aikoina laukat ovat haitanneet menoa. Takamatkalta Perttunen voi ottaa alkumetrit varman päälle ja valita kirivaiheessa vetävimmät selät. Jos ori malttaa ravata koko matkan, rahkeet riittävät kärkitaistoon.

Seuraa tätä

Derbyrevanssissa (lähtö 1) on vain kahdeksan osallistujaa, mutta lähtö on siitä huolimatta erittäin mielenkiintoinen. Suosikki Greenleaf Slim on tehnyt varmaa jälkeä pitkin syksyä, mutta ulkoradalta ei keulaan ole asiaa. Star Martini pystyy hyvänä päivänä tekemään suosikin tehtävästä hankalan. Grainfield Oliver ja Sahara B Boy kyttäävät kaksikon herpaantumista.

 

Toto 75 -kierros 51 / Helsinki

HS:n Toto 75 -vihjesysteemi:

1. lähtö: 7, 6, 3, 2

2. lähtö: 4, 1, 8, 2, 12

3. lähtö: 10, 4, 2, 1

4. lähtö: 1

5. lähtö: 8, 14, 12, 9, 13

6. lähtö: 8, 6

7. lähtö: 10

4x5x4x1x5x2x1 = 800 riviä – 40 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 20.12. noin kello 15.30. Toto 75 ajetaan lähdöissä 4–10.

HS:n viime viikon Toto 75 -vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!