Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hiljaiselta vaikuttavat MM-näytöt

Urheilu
 

Jääkiekon neljän maan turnauksilla on pari tarkoitusta. Ensimmäinen on ajaa maajoukkuepelaajia sisään kevään MM-kisoja varten. Siinä ohessa olisi hyvä kerätä vähän rahaa maan jääkiekkoliiton kassaan.

Vaikea sanoa, miten tuo kolehdin kuljettaminen Sotšissa onnistuu, mutta ainakin Venäjän ottelut tuntuvat kiinnostavan yleisöä.

Suomen ja Venäjän kohtaamisessa torstaina metelöi 12 000 katsojaa, Ruotsi kiinnosti venäläisiä 10 100 hengen edestä.

Ja riitti Suomen ja Tšekin otteluunkin vajaa viisituhatta.

Jonkinlainen tarve näille tapahtumille tuntuu olevan, kun Ruotsissa alkaa herätä uusi kiinnostus Euro Hockey Tourin tapahtumaan. Tulevana helmikuuna Ruotsissa pelataan vain maaotteluita, ei turnausta.

Entäs sitten pelaajien katsastaminen? Ainakin Leijonien läpivalaisu tuntuu kahden ottelun perusteella hankalalta. Ne pelaajat, joilta tehoja on odotettu, ovat kadonneet jonnekin. Esiin ovat nousseet muut, mutta kovin säästellen hekin.

Juuri joulun kynnyksellä pelaajia painavat lukuisat omien liigojen ottelut. Kukaan ei ole herkimmillään näissä peleissä.

Tosin tilanne on sama kaikille, ja siksi olisi hyvä antaa näyttöjä.

Teemu Ramstedt onnistui, samoin Joonas Donskoi. Mutta entä Ville Leino tai olympialaisissa pelannut Sakari Salminen? Matkaa riittää.

Heikki Miettinen HS
heikki.miettinen@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!