Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin Seagulls hävisi korin alla

Voitto liigakolmosesta Kouvoista jäi viiden pisteen päähän

Urheilu
 
Mika Ranta HS
Kouvojen Alexander Madsen (oik.) torjui Seagullsin Antti Niskasen heittoyrityksen.
Kouvojen Alexander Madsen (oik.) torjui Seagullsin Antti Niskasen heittoyrityksen. Kuva: Mika Ranta HS
Töölön Kisahallin yleisö sai poistua hieman pettyneitä pimeään iltaan, koska Helsingin Seagulls hävisi Kouvolan Kouvoille viidellä pisteellä 74 79.

Silti kotijoukkueen esitys oli sen verran pirteä, että se sai miettimään hyvässä nousukunnossa olevan joukkueen mahdollisuuksia varsin koviin tekoihin kauden aikana.

Kouvot on Korisliigassa kolmantena, ja hyvään vireeseen viime peleissään kiihdyttänyt Seagulls kahdeksantena. Seagullsilla on se etu, että joukkue on pelannut vähän pelejä moneen muuhun joukkueeseen verrattuna.

Helsinkiläisten tappio yhdelle liigan kärkijoukkueista tuli hyvän koripallo-ottelun jälkeen. Joukkuetta on luotsannut ensimmäistä liigakauttaan valmentava Mikko Larkas, jolla on tosin kokemusta esimerkiksi nuorten maajoukkueen valmennuksesta.

"Totta kai alkukauden tappiot lisäsivät tuskaamme, mutta olen tosi huono ottamaan paineita. Luotan itseeni sen verran, että saan tämän homman hoidettua näiden jätkien kanssa", 32-vuotias Larkas sanoi.

Seagullsin kolmen voiton sarja katkesi, mutta Kouvot oli hyvä. Se pelasi järkevästi palloa korin alle, jossa isokokoiset Ville Kaunisto (21 pistettä ja 17 levypalloa) sekä Jonathan Jones (16/9) hallitsivat.

Korisliiga on ollut tällä kaudella erittäin tasainen. Se luo sarjaan sopivasti jännitettä. Seagullskin voi menestyä erittäin hyvin, kun pelataan kevään kiivaita pelejä.

"Nousijajoukkueena meille on hyvä saavutus päästä pudotuspeleihin. Voimme kyllä voittaa kenet tahansa tämän vuoden sarjassa", Larkas sanoi.

Yksi iso käänteentekijä Seagullsille oli voitto Tampereen Pyrinnöstä kaksi viikkoa sitten. Joukkueelta puuttui kaksi parasta pistemiestä, yhdysvaltalaiset Melsahn Basabe ja Justin Stommes.

Silti joukkue voitti silloisen liiganelosen.

"Suomalaiset pelaajat onnistuivat, kun heidän oli pakko astua esiin. Amerikkalaiset ymmärsivät, että he eivät voi pelata ihan miten sattuu, muuten voi hanuri osua penkkiin", Larkas sanoi.

Eilisillan yksi suomalaisista onnistujista oli kauden toiseksi korkeimmat pisteensä (16) tehnyt Eero Lehtinen. Nyt 29-vuotias Torpan Poikien kasvatti on koripallon lisäksi kunnostautunut pokerin parissa.

"Ennen pelasin erittäin aktiivisesti, mutta nyt pokeri on jäänyt vähemmälle. Ehkä sitten peliuran jälkeen pelaan taas enemmän", Lehtinen sanoi.

Tällä pelivireellä pokeriura ei saa aivan heti jatkoa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!