Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rankkarit sujuivat, ylivoima kehnoa

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

1 Leijonat päätti Sotšin Euro Hockey Tourin turnauksen rankkarikisavoittoon Ruotsista.

Se tuntui olevan joukkueen trendi, kun päivää aikaisemmin Tšekki kaatui samoilla konsteilla ja samoilla lukemilla, 3–2.

Erikoista oli, että kaikki kolme suomalaista onnistuivat voittolaukauksessaan. Ensin upotti Jarkko Immonen, sitten Joonas Donskoi esitteli taas nopeuttaan ja viimeisenä Sakari Salminen ratkaisi ottelun. Ruotsista epäonnistui vain Linus Omark.

"Olin kuusi rankkaria kämmännyt seurassa, mutta nyt oli puhdas ja hyvä jää. Päätin, että teen maalin", Salminen sanoi hienon rystyosumansa jälkeen.

2 Tre Kronor ei paljon aikaillut, kun se sai ylivoimatilaisuuksia. Puolustaja Tommi Kivistö ehti istua seitsemän sekuntia jäähyllä, kunnes portti aukesi Oscar Möllerin 1–1-tasoituksen jälkeen toisessa erässä.

Kookas pakki Ilari Melart sai vetää henkeä 23 sekuntia toisen erän lopussa, kun Jimmie Ericsson ohjasi Linus Omarkin alustuksen jälkeen 2–2.

Leijonat sai rakentaa kaksi kertaa johtonsa kärsivällisyydellä, mutta ylivoimat haihtuivat jättihallin uumeniin. Suomi ei tehnyt yhtään ylivoimamaalia, vaikka tilaisuuksia tuli neljäntoista minuutin edestä.

3 Suomen Sami Lepistö valittiin turnauksen parhaaksi puolustajaksi. Venäjän Danis Zaripov oli paras hyökkääjä ja Jakub Kovar paras maalivahti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?