Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Seagullsille kauden toinen vierasvoitto

Urheilu
 
Pekka Järviö
Eero Lehtinen
Eero Lehtinen
Vilpas 67 Seagulls 83

Helsinkiläinen Seagulls otti kauden toisen vierasvoittonsa miesten Korisliigassa, kun se kaatoi tärkeässä ottelussa Salon Vilppaan vahvan toisen puoliajan ansiosta.

Näin Seagulls hankki neljän pisteen etumatkan takana olevaan kolmikkoon Vilpas, Korikobrat ja Honka. Näistä Honka on pelannut kaksi peliä enemmän kuin Seagulls, muut kaksi yhden enemmän.

Suurta koripallojuhlaa ei Salohallissa nähty, sillä varsinkin ensimmäisellä puoliajalla kummankin joukkueen peli oli melkoista vuoristorataa. Ajoittain myös vauhti kasvoi liian kovaksi, jolloin pallo ei enää pysynyt pelaajien mukana.

Seagullsin puolustus tiivistyi toisella puoliajalla, ja samalla myös hyökkäyspeli parani. Helsinkiläisten heitot putosivat myös tarkemmin loppuhetkillä, kun taas salolaiset kolistelivat pelkästään rautoja. Vilppaan surkeaa heittopeliä kuvastaa kolmen pisteen heittotarkkuus, kun 28 heitosta vain neljä meni sisälle. Vaikka Salohallin korit ovat kovat ja vaikeat, ei kotikentällä saa heittää noin huonosti.

"Tämä oli varmaan ehjin vieraspelimme tällä kaudelle. Jaksoimme tehdä töitä loppuun asti", totesi joukkueen parhaana palkittu ja viime kauden kotikentällään pelannut Eero Lehtinen.

Seagulls oli joukkueena tasaisempi kuin Vilpas. Helsinkiläisistä viisi pelaaja ylitti kymmenen pisteen rajan. Loukkaantuneen Justin Stommesin tilalla oleva Garrius Holloman pelasi toisen pelinsä Seagullsissa ja käytti saamansa 23 minuuttia tehokkaasti hyväkseen. Hänen saaliinaan oli 15 pistettä ja viisi levypalloa.

Pekka Järviö
Salo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?