Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mikael Granlund poissa kaukaloista ainakin viikon

Leo Komarov palasi Toronton harjoituksiin

Urheilu
 

Mikael Granlundin lauantaina Winnipeg Jetsiä vastaan pelatussa ottelussa saama tärsky pitää hänet sivussa kaukaloista pitkään.

Minnesota Wild on sijoittanut ykkössentterinsä loukkaantuneiden pelaajien listalle, mikä tarkoittaa, että Granlund on poissa kokoonpanosta vähintään viikon. Näin häneltä jää väliin ainakin kolme ottelua.

Granlundin kerrotaan kärsivän ylävartalovammasta, mutta tarkempaa tietoa hänen loukkaantumisestaan ei ole kerrottu.

Granlund loukkaantui taklaustilanteessa Winnipegin Dustin Byfuglienin kanssa. Hän loukkasi ilmeisesti vasemman kätensä pudottuaan jäähän hervottomasti.

Ennen taklausta Granlund oli tehnyt ensimmäisen maalinsa kymmeneen otteluun. Kolmannessa erässä Granlund palasi kentälle, pelasi vasen ranne teipattuna ja syötti joukkueensa 2–2-tasoitusmaalin ennen kuin jätti kentän.

Vammat ovat rokottaneet Minnesotaa muutenkin. Lauantain ottelussa myös ruotsalaispuolustaja Jonas Brodin loukkaantui Winnipegin Grant Clitsomen ruman taklauksen seurauksena. Lisäksi hyökkääjä Jason Zucker ja maalivahti Niklas Bäckström kärsivät yhä vatsavaivoista.

"Menetyksiä on vaikea korvata", Minnesotan valmentaja Mike Yeo sanoi.

"Menetimme taitavan keskushyökkääjän, jolla on tärkeä rooli hyökkäyksessä", Yeo totesi Granlundin merkityksestä Star Tribune -lehdelle.

Wildin pelit jatkuivat tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa vierasottelulla Winnipegiä vastaan.

Wild kutsui Granlundin ja Brodinin korvaajiksi AHL-liigan Iowa Wildista hyökkääjät Tyler Graovacin ja Brett Sutterin.

Viime kaudella Granlund kärsi lukuisista aivotärähdyksistä. Hän joutui jättämään väliin 20 runkosarjan ottelua loukkaantumisten takia. Tällä kaudella Granlund on pystynyt pelaamaan yhtä lukuun ottamatta kaikki pelit. Odotukset Granlundia kohtaan ovat olleet korkealla, mutta tehot ovat jääneet vaisuiksi. Pelaamissaan 32 ottelussa Granlund on kerännyt vain 15 tehopistettä. Maaleja on neljä.

Toronto sen sijaan on saanut hyviä uutisia. Kuukausi sitten aivotärähdyksen saanut Leo Komarov palasi harjoituksiin lauantaina. Komarov oli alkukaudesta joukkueensa tärkeimpiä pelaajia. Riistämisen ja raastamisen lisäksi hän teki 23 ottelussa 16 tehopistettä, joista neljä oli maaleja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!