Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Twilight Vixi (lähtö 6) ei jättänyt viimeksi sijaa jossitteluille. Ivar Holmlundin ajokki paineli vaativasta juoksusta huolimatta ylivoimaiseen voittoon.

Tämänkertainen tehtävä näyttää pitkälti samanlaiselta. Twilight Vixi etenee kiihdytyksen päätteeksi kohti kärkeä ja voi päästä jopa keulaan. Silloin se ei löydä pysäyttäjäänsä.

Viikon tärppi

Aaron Hem (lähtö 1) kiri lauantaina Oulussa väkevästi kakkoseksi.

Viime aikoina ruunan otteissa on ollut selvää nousuvirettä. V.G. Vipori on pelattu selväksi suosikiksi, mutta viimekertainen esitys oli paha pettymys, eikä oriin uskalla sen takia luottaa. Aaron Hemillä on tuore startti alla, mikä monesti on selvä etu etenkin suomenhevosille. Juoksun onnistuessa Teemu Okkolinin ajokki on yllätysvalmis.

Vuoden voitokkain

Markku Oksasen valmentama Magnat (lähtö 2) on jo varmistanut vuoden voitokkaimman ravurin tittelin. Ykköstiloja sillä on täysi tusina – sama määrä kuin Heikki Korhosen tallin EL Catwalkilla ja Venicellä – mutta kakkostilojen määrä kääntää pelin sen hyväksi. Keskiviikkona Magnat voi kaunistella lukemia, sillä se on lähtönsä suursuosikki ja lähellä voittoa.

Toto65-kierros 1 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi
:

1. lähtö: 2, 5, 8, 6

2. lähtö: 5, 4

3. lähtö: 3, 8, 2

4. lähtö: 5, 6

5. lähtö: 4, 1, 8, 12, 10, 7, 9

6. lähtö: 5

4x2x3x2x7x1= 336 riviä – 33,60 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 31.12. noin kello 19.05. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 2–7.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli kolme oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!