Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Blues raastoi, Kärpät teki maalit

Urheilu
 
Liigan huippuhetket: Kärpät tyly isäntä Bluesille
Liigan huippuhetket: Kärpät tyly isäntä Bluesille
Liigäkärki Kärpät venytti voittoputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi lyömällä kotonaan Bluesin. Espoolaiset jäivät Kärppien jalkoihin maalein 5–2.
Kärpät 5 Blues 2

Kärppien kolmoskentällinen oli liikaa Bluesille. Joonas Kemppaisen johtaman ketjun laitahyökkääjät Joonas Donskoi ja Julius Junttila saivat nautiskella Kemppaisen millintarkoista syötöistä ja namuttelivat Kärppien 3–0 ja 4–1 osumat.

Donskoi merkkautti myös ottelun loppulukemat Bluesin hakiessa kavennusta ilman maalivahtia.

Ketjun peli on taas entisessä loistossaan, kun Junttila on päässyt muutaman viikon sairausloman jälkeen pelivireeseen.

"Yleensä emme anna vastustajille paljon maalipaikkoja omaan päähän, mutta tänään teimme kyllä muutamia pahoja virheitä hyökkäyspäädyssä", Junttila tarkasteli ketjun suoritusta kriittisesti. "Mutta toki kolme tehtyä maalia on iso plussa", hän lisäsi nopeasti.

"Bluesilla on paljon kamppailuvoimaa. He pyrkivät yksi vastaan yksi -tilanteisiin ja taistelevat sitten kovaa. Tyyli oli toki jo etukäteen tiedossa, mutta kovaa taistelua tämä on."

Bluesin Miro Aaltonen on ollut viime peleissä tehokkaana. Tiistaina hän maalasi molemmat Bluesin osumat ylivoimalla.

"Paikkoja on ollut aiemminkin, mutta nyt on alkanut osua. Välillä toki usko on horjunut, mutta olen tiennyt, että tehoja alkaa tulla, kunhan vain jatkaa työntekoa", Aaltonen sanoi.

"Meille tuli muutamia pahoja virheitä keskialueella, ja Kärpät teki tällä kertaa paikoista maalit hyvällä prosentilla. Kärpät puolusti hyvin, emmekä päässeet parhaille maalintekopaikoille", Aaltonen jatkoi.

Nelosketjun laitahyökkääjä Jari Sailio oli Bluesin työnteon ruumiillistuma. Sailio raastoi ja repi joka tilanteen loppuun, mutta tällä kertaa se ei riittänyt.

"Saimme koneen käyntiin liian myöhään. Suoraviivaistimme peliä kolmanteen erään ja aloimme saada paikkoja. Meidän pitäisi pystyä pelaamaan samalla tasolla koko 60 minuuttia", Sailio analysoi.

Tommi Linna
Oulu

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!