Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jauhojärvi jää pois Tourilta kuumeen takia

Hiihtoliitto ei ehdi enää kutsua kiertueelle korvaavia hiihtäjiä

Urheilu
 
Sami Jauhojärvi
Sami Jauhojärvi

Hiihtäjä  Sami Jauhojärvi jää pois Tour de Ski -kiertueelta kuumeen takia. Jauhojärvelle nousi perjantain vastaisena yönä kuume, joka kohosi päivän aikana yli 38 asteen. Hän palasi takaisin Suomeen perjantaina.

"Minun Tourini päättyi tähän lukemaan (38,6) ennen kuin ehti edes alkaa. Tällaista se urheilijan elämä välillä on", kirjoitti Jauhojärvi Facebook-sivuillaan.

Kuume keskeytti harmillisesti Jauhojärven vahvasti alkaneen kisakauden. Hän hiihti Rukan maailmancupissa kolmanneksi, ja Davosin kilpailussa hän oli kuudes 15 kilometrin perinteisellä.

Aiemmin tällä viikolla sairastuvalle joutui Lari Lehtonen, joten Suomella on lauantaina Oberstdorfissa alkavalla Tourilla mukana vain kolme mieshiihtäjää: Iivo Niskanen, Perttu Hyvärinen ja Ville Nousiainen.

Hiihtoliiton mukaan korvaavia urheilijoita ei ole mahdollista ottaa lyhyen varoitusajan takia.

"Molemmat poisjäämiset tulivat niin viime hetkellä, ettei siihen oikein pystytty reagoimaan näin pitkän kiertueen ja raskaan kilpailutapahtuman osalta. Tämä on valitettavaa, mutta tähän vuodenaikaan on ollut paljon flunssatyyppistä sairautta liikenteessä", päävalmentaja Reijo Jylhä toteaa liiton tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!