Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Norjan ylivalta jatkui naisissa mutta hiipui miehissä

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

1 Norjan naiset jatkoivat alkutalven tuttua tahtia ja ottivat neloisvoiton Tour de Skin avauksessa uransa ensimmäistä Tour-voittoa jahtaavaan Marit Bjørgenin johdolla.

Sen sijaan miehissä nähtiin merkkejä Norjan ylivallan hiipumisesta, kun paras norjalainen Petter Northug oli vasta kolmas.

Edelle ehtivät Sveitsin olympiavoittaja Dario Cologna ja Ruotsin Calle Halfvarsson.
2 Kerttu Niskanen (11:s) aloitti urakkansa kutakuinkin odotusten mukaan.

Erot neljännestä sijasta eteenpäin ovat niin pienet, että käytännössä Niskanen voi hyvällä hiihdolla nousta tänään ainakin viidenneksi.

"Jahti päälle, ja yritetään parannella sijoituksia. Toivotaan, että rupeaisi kulkemaan kisan alusta asti. Silloin kympin aikana kerkiää tehdä ihmeitä", Niskanen sanoi.

3 Iivo Niskanen (41:s) jäi odotuksia enemmän kärjestä, mutta ajallisesti eroa esimerkiksi neljänteen sijaan on vain 25 sekuntia.

Niskanen starttaa letkaan peräkkäin tutun ilonpilaajansa, Ruotsin Daniel Richardssonin kanssa, jolle hän viime talvena hävisi 15 km:n (p) olympiapronssin 0,2 sekunnilla.

"Saadaan Richardssonin kanssa tulla hyvällä junalla ohi. Tarvitaan rohkea hiihto. Pakko tehdä kaikki, että saa eron pienemmäksi. Pakko on alussa vähän passailla, kun on noin kova rata. Järkevä hiihto ja viimeinen vitonen niin kovaa kuin lähtee", Niskanen suunnitteli takaa-ajoa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?