Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tiikerit ja VaLePa cupin loppuotteluun

Maajoukkuemiehet Kunnari ja Ojansivu ratkaisivat välierissä

Urheilu
 
Olli Kunnari
Olli Kunnari

Dramatiikkaa ja hyvää lajiviihdettä oli kylliksi tarjolla Hämeenlinnan Elenia-areenassa ennen kuin Vammalan Lentopallo ja Kokkolan Tiikerit selviytyivät lentopallon miesten Suomen cupin loppuotteluun.

VaLePa kukisti lauantai-illan trillerissä Hurrikaani-Loimaan 3–1, ja aiemmin päivällä Tiikerit löi lähes näytöstyyliin Pielaveden Sammon 3–0. Sunnuntain loppuottelussa kohtaavat tismalleen samat joukkueet kuin vuosi sitten. Silloin Tiikerit vei tittelin.

"Tämä oli meiltä erikoinen ottelu. Saimme tosi vähän torjuntoja, mutta onneksi puolustuksen jälkeiset hyökkäykset onnistuivat", totesi Olli Kunnari.

VaLePan ja maajoukkueen luottomies kuului illan ratkaisijoihin ottelussa, jossa kolme erää meni jatkopalloille. Hurrikaani-Loimaa ei antanut mitään ilmaiseksi.

Kunnari teki 21 (+12) pistettä viihdyttävässä mittelössä, ja tärkeimmät onnistumiset tulivat neljännen erän loppuhetkillä. Huippuvireessä oli myös VaLePan hollantilainen hakkuri Sjoerd Hoogendoorn, joka teki 22 (+9) pistettä.

"Syöttö ja torjuntapeli pitää saada paremmaksi, jos haluamme sunnuntaina voittaa", muistutti Kunnari.

Tiikerien ja Sammon välierään sopi dramatiikkaa. Sampo jäi ilman kovinta pelimiestään, kun Enderwin Herrera loukkasi nilkkansa avauserän 17–17-tilanteessa.

"Herreran loukkaantuminen vaikutti Sampoon sekä henkisesti että pelillisesti ja helpotti meidän torjuntaamme", arvioi Olli-Pekka Ojansivu.

Tiikerien ja maajoukkueen hakkuri paukutti 17 (+10) pistettä ja oli hulppeassa areenassa taas kuin kotonaan.

"Edelleen olen kateellinen tällaisesta pelipaikasta", kuului Ojansivun luonnehdinta viime syksynä valmistuneesta monitoimiareenasta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!