Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

LP Viestin ryhtiliike onnistui

Roosa Koskelo nosti palloja lähes virheittä

Urheilu
 
LP Viesti 3 HPK 1

Salolainen lentopallon kestomenestyjä LP Viesti palasi kahden kitkerän vuodenvaihteen jälkeen naisten Suomen cupin voittajaksi.

Naisten Mestaruusliigaa johtava LP Viesti oli avauserän tolaltaan, mutta paransi otteitaan ja rymisteli lopulta selvään 3–1-voittoon Hämeenlinnan Pallokerhosta.

Tuore täysosuma oli LP Viestin mieleen, sillä kahtena aiempana vuotena LP Kangasala ehti kukistaa LP Viestin.

"Oli kovin kaksijakoinen ottelu. Onneksi saimme omasta pelistämme kiinni tärkeällä hetkellä", mietti LP Viestin libero Roosa Koskelo.

Koskelon alkuiltapäivä Hämeenlinnan Elenia-areenassa sujui mallikkaasti. Hän nosti palloja hyvin ja pelasi lähes virheettömän ottelun. Erikoista mittelössä oli, että HPK vei torjunnat 17–3. LP Viestin ensimmäinen torjunta tuli vasta kolmannessa erässä, kun Dubravka Rakic torjui erävoiton tuoneen pisteen.

"Vaikka suoria torjuntapisteitä ei tämän enempää tullut, saimme kuitenkin puolustuksia ja ohjattua peliä", sanoi Koskelo ja arvosti toista cupin voittoaan.

"Kotimaassa tämä oli kauden toistaiseksi isoin peli ja isoin voitto", huomautti Koskelo, joka joukkuetovereineen pelaa myös Mestarien liigaa, Euroopan tasokkainta sarjaa.

Lena Lymareva oli LP Viestin paras pistenainen (21/+14).

Antti Nieminen HS
Hämeenlinna

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?