Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jokereille toinen perättäinen tappio

Niklas Hagmanille maali ja syöttö

Urheilu
 
Dinamo Riika 3 Jokerit 2

KHL-liigassa Jokerit kärsi toisen perättäisen tappionsa, kun Dinamo Riika voitti Jokerit 3–2 (1–0, 1–1, 1–1).

Dinamo Riika meni molemmille erätauoille johdossa. Riika meni 1–0-johtoon Oskars Cibulskisin ylivoimamaalilla, kun avauserää oli pelattu vajaat kuusi minuuttia.

Riika oli ehtinyt pelata reilut puoli minuuttia viidellä kolmea vastaan, ja Tommi Huhtalan rangaistus oli juuri päättynyt, kun Cibulskis teki ottelun avausosuman. Jokerit pääsi avauserässä vielä ylivoimalla yrittämään tasoitusta, mutta se päättyi tuloksetta.

Toista erää oli pelattu vain 42 sekuntia, kun Jokerit sai tasoituksensa. Niko Kapanen karvasi kiekkoa päädyssä, Niklas Hagman sai katkon ja syötti Huhtalalle. Huhtala laukoi poikittaissyötöstä kauden kahdeksannen maalinsa.

Riika otti kaksi kaksiminuuttista jäähyä ajassa 25.59 ja 27.02, mutta Jokerit ei pystynyt hyödyntämään ylivoimaa. Riika kuittasi lopulta Jokerien tasoituksen ajassa 38.15, kun Roberts Bukarts laukoi 2–1-johto-osuman. Jokerien Tomi Mäki oli epäonnekkaasti Jokerit-maalivahti Henrik Karlssonin edessä maskissa, kun Bukarts laukoi maalin.

Päätöserässä Jokerit iski jälleen heti erätauon jälkeen. Erää oli pelattu vain 36 sekuntia, kun Hagman tasoitti ottelun 2–2:een Kapasen syötöstä.

Kotijoukkue nousi kuitenkin 3–2-johtoon ajassa 43.02, kun Bukarts teki illan toisen maalinsa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!