Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kyllöseltä kauden parasta hiihtoa

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Iivo Niskanen
Iivo Niskanen

1 Anne Kyllönen nappasi kauden toiseksi parhaan suomalaisen naishiihtäjien mc-sijoituksen, kun kajaanilainen sijoittui kuudenneksi Tour de Ski -kiertueen neljännellä osuudella.

Sitä paremmin on onnistunut vain Tourin tiistaina keskeyttänyt Kerttu Niskanen, joka oli joulukuussa Davosissa kolmas.

"Tämä oli varmasti lähellä kauden parasta hiihtoa, aika tasan sen Davosin kympin (8:s) kanssa. Tuli hyvä tunne, koska itsellä on koko ajan ollut sellainen olo, että kunto menee eteenpäin, vaikka tulokset eivät ole olleet vielä niin hyviä. Siinä mielessä oli mukava saada hyvä tulos."

2 Kyllösellä oli kesällä ja syksyllä pitkä jakso, jonka aikana hän joutui tekemään kompromisseja harjoittelussaan. Ensin vaivasi ns. juoksijan polvi. Sen jälkeen ilmeni rasitusmurtuma varpaassa. Syksymmällä iski kaksi kuumeista flunssaa.

Polven takia Kyllönen harjoitteli heinäkuussa muun muassa uimalla. Tekniikat ovat hallussa, sillä juniorina Kyllönen kävi seuran uintiharjoituksissa.

Tourin kokonaiskilpailussa Kyllönen nousi seitsemän sijaa 11:nneksi.

3 Myös Aino-Kaisa Saarisen syksy oli rikkonainen jalkaterän murtuman takia. Nyt tuli kauden paras sijoitus 13:s.

4 Norjan naiset ottivat tutun kolmoisvoiton. Marit Bjørgen oli taas ylivoimainen. Therese Johaug oli toinen ja Heidi Weng kolmas.

Tourin kokonaiskilpailussa Bjørgen lisäsi johtoaan yli puoleentoista minuuttiin. Toisena on Weng ja kolmantena Johaug.

Miesten kokonaiskilpailun kärjessä jatkaa niukasti Norjan Petter Northug, vaikka hän jäi eilisellä kympillä seitsemänneksi. Lähimmät uhkaajat Martin Johnsrud Sundby ja Venäjän yllättäjä Jevgeni Belov ovat vain 1,5 ja kuuden sekunnin päässä.

Anne Kyllönen
Anne Kyllönen
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!