Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Granlund Suomi-kiekon lupauksesta: "Huomattavasti valmiimpi kuin minä 16-vuotiaana"

Urheilu
 
Heikki Miettinen / HS / HS
Jesse Puljujärvi herätti huomiota hyvillä otteillaan nuorten MM-turnauksessa, vaikka pisteitä ei tullutkaan.
Jesse Puljujärvi herätti huomiota hyvillä otteillaan nuorten MM-turnauksessa, vaikka pisteitä ei tullutkaan. Kuva: Heikki Miettinen / HS / HS

St. Paul. Loukkaantuminen antoi Mikael Granlundille aikaa katsella nuorten MM-turnausta, joka päättyi loppiaisen aattona Kanadan maailmanmestaruuteen.

"Erittäin intensiivinen tapahtuma. Minulla oli mahdollisuus pelata kolmet kisat, ja ne kaikki olivat Pohjois-Amerikassa. Hienoja tapahtumia", hän sanoi.

Granlund pelasi ensimmäisen 20-vuotisten MM-turnauksensa 16-vuotiaana. Granlund valitsi HS:lle kolme pelaajaa, joista hän uskoo tulevan NHL-pelaajia, ellei peräti tähtiä.

Claus Andersen AFP
Connor McDavid
Connor McDavid

1Connor McDavid, Kanada
"Erittäin hyvä pelaaja. Näkee, että on ainekset tulla todella huipuksi. Kun seuraa häntä, hän tekee paljon oikeita asioita kaukalossa."

2 Jesse Puljujärvi, Suomi
"Hyvät raamit, ja pelasi todella ennakkoluulottomasti koko turnauksen. Ei ole kovin monta, joka olisi tuossa iässä [16 vuotta] pystynyt pelaamaan noin valmiisti. Huomaa, että pelipäätä on paljon. Jesse on huomattavasti valmiimpi, kuin minä olin 16-vuotiaana."

3 William Nylander, Ruotsi
"On jännä, kun hyvä pelimies saa kiekon, kaikki pysähtyy. Ja hän löytää jostakin ajan kiekon pitämiseen. On hyvän pelaajan merkki, että vastustajalle tulee tunne, uskallankohan mennä ottamaan kiekkoa pois."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!