Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

TPS vaihtoi urheilutoimenjohtajaa

Urheilu
 
Jani Mesikämmen

Viikko sitten toimitusjohtajaa vaihtanut HC TPS tekee edelleen rajuja muutoksia. Tällä kertaa siirron uusiin tehtäviin saa urheilutoimenjohtaja Ari Vuori.

Hänen tehtävänsä ottaa maalivahtina aiemmin tunnettu Antero Niittymäki. TPS-kasvatti Niittymäki on pelaajauransa jälkeen toiminut entisen NHL-seuransa Philadelphia Flyersin kykyjenetsijänä.

"Moni kokee tämän epäluottamuslauseena, mutta minusta tämä on satsaus urheilupuolelle. Siellä on Ari Vuorella ollut yhdelle miehelle kova taakka," toteaa tuore toimitusjohtaja Mika Eskola.

Niittymäen pesti on alkuun loppukauden mittainen. Seitsemän vuotta urheilutoimenjohtajana työskennellyt Vuori jää Niittymäen rinnalle osa-aikaisesti rakentamaan TPS:n tulevia joukkueita.

Vahvassa taustavaikuttajan roolissa TPS:ssä pitkään toiminut Jukka Koivu tekee myös tilaa uusille voimille. Hän siirtyy TPS:n juniorijääkiekon puolelle.

Toimitusjohtaja Eskola linjasi vastaavansa selkeämmän päätöksenteon nimissä jatkossa seuran strategian suunnittelusta ja toteutumisesta. Eskola vahvisti myös, että taustayhtiön omistussuhteissa on tapahtunut muutoksia. Emoseuraa edustava TPS-säätiö on kuitenkin jatkossakin suurin omistaja.

Miikka Kiprusoffin, Saku ja Mikko Koivun ja Ketosten mediasuvun rinnalla omistustaan ovat kasvattaneet Supercell-miljonäärit Ilkka Paananen ja Mikko Kodisoja. Omistussuhteet ovat heijastuneet myös taustayhtiön hallituksen kokoonpanoon.

"Keskeiset omistajat ovat nyt edustettuina hallituksessa," Eskola sanoi.

Jani Mesikämmen
Turku

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!