Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Neljän kilon kuntopallo saa kyytiä Ruuskaselta

Stadionin palkitsema Euroopan mestari on jo nyt kovassa kunnossa

Urheilu
 
Antti Ruuskanen
Antti Ruuskanen

Tanhuvaaran urheiluopiston katto on joutunut viime aikoina koville, kun Antti Ruuskanen on viskonut sitä kohti nelikiloista kahvallista kuntopalloa.

Viime vuonna Ruuskanen sai pallon neljäntoista metrin korkeuteen 17 kertaa, nyt on mennyt 35 kertaa. "Olen hyvässä kunnossa", vakuutti Ruuskanen, joka sai eilen perjantaina Helsingin olympiastadionin 2 000 euron palkinnon vuoden stadionurheilijana.

Ruuskanen oli mukana kaatamassa Ruotsia maaottelussa, ja hän voitti keihäskisan tuloksella 84,26.

Viime vuoden EM-kisoissa hän heitti ennätyksensä 88,01. Se toi Euroopan mestaruuden, mutta jäi 21 senttiä Juha Laukkasen Pielaveden ennätyksestä.

Ennätyksen rikkominen on yksi Ruuskasen tavoitteista tällä kaudella. "Mitali MM-kisoista ja 90 metrin kaari", summasi Ruuskanen, joka lähtee ensi torstaina kuuden viikon leirille Etelä-Afrikkaan.

Heittäjä lähtee matkalle ilman avopuolisoaan Tuula Moilasta, joka on saanut vakituisen työpaikan Pielaveden kunnassa nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajana.

Huhtikuussa on edessä toinen heittoleiri Portugalissa, josta hän siirtyy suoraan kauden avauskisaansa Dohaan 15. toukokuuta. "Eipä tarvitse niistää kevään siitepölyjä", nauroi Ruuskanen, jolle kauden aloitus on ollut hankala. "Minun pitää saada alle kolme neljä kisaa ennen kuin alkaa kulkea", sanoi Ruuskanen Timanttiliigan avauskilpailustaan.

Ruuskanen on ehdolla myös Vuoden urheilijaksi, mutta tuon tittelin hän arveli menevän hiihdon olympiavoittajille Iivo Niskaselle ja Sami Jauhojärvelle.

Se ei Ruuskasta harmita. "Minä olen saanut paljon tunnustuksia muutenkin."

Vuonna 2012 hän sijoittui Lontoon olympialaisten pronssimitalina äänestyksessä toiseksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!