Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Toto 65 -pelin toisessa kohteessa odotetaan kaiken kokeneen ohjastaja Harri Koivusen ja hänen poikansa Ollin välistä kaksintaistoa. Isä-Harri ohjastaa suosikki Bakels Birdlandia ja Olli-poika haastaja Calle Corvettea. Lähtöasetelmat suosivat Bakels Birdlandia, jolla on hyvä sauma päästä keulapaikalle. Kokeneempi kettu osaa käyttää pienetkin edut hyväkseen, joten uskomme juoksupaikan olevan ratkaiseva etu tässä lähdössä.

Viikon tärppi

Ikitipsi Bulldozer S (lähtö 4) onnistui kertaalleen marraskuussa Toto 65:ssä. Kunto pitää yhä. Juha Utalan ajokilla on takamatkasta huolimatta sauma keulapaikalle, jos kiihdytys onnistuu. Suosikki Global Kid on väkevässä vedossa, mutta laukat riivaavat. Suosikki on siis haavoittuvainen. Bulldozer S:llä on juoksun onnistuessa paikka iskeä.

Seuraa heitä

Nuoren polven ohjastajat ovat muutaman viime vuoden aikana nousseet väkevästi esiin. Hannu Torvinen, 22, ja Iikka Nurmonen, 21, ovat jo raviyleisölle tuttuja nimiä, mutta nurkan takana pääsyä parrasvaloihin odottavat myös tunnettujen ravisukujen vesat Joni-Petteri Irri, 23, sekä 19-vuotiaat Jukka Torvinen ja Olli Koivunen. He kaikki ylsivät jo viime vuonna lähes puoleensataan voittoon. Tällä kaudella tavoitteet ovat entistä korkeammalla.

Toto 65 -kierros 3 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi
:

1. lähtö: 4, 9, 3

2. lähtö: 5

3. lähtö: 1, 11, 4

4. lähtö: 6, 7, 9, 10, 4

5. lähtö: 6, 2

6. lähtö: 2, 9, 4, 3

3x1x3x5x2x4 = 360 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 14.1. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 4–9. HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!