Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lassas siirtyi HIFK:hon, HJK testaa venäläiskärkeä

Urheilu
 

Maanantai oli ruuhkapäivä pääkaupunkiseudun jalkapallossa: Fredrik Lassas siirtyi HJK:sta paikallisvastustaja HIFK:hon. Samalla ovenavauksella IFK:hon siirtyi Youness Rahimi, 19, joka pelasi viime kaudella espoolaisessa Hongassa.

Lassas, 18, lasketaan suurlupaukseksi. Keskikenttäpelaaja pääsi viime kaudella HJK:ssa kentälle 14 liigaottelussa, ja hänet valittiin vuoden lupaavimmaksi nuoreksi jalkapalloilijaksi Suomessa. Kaksikko kuuluu alle 21-vuotiaiden maajoukkuerinkiin.

Lassas lähti HJK:sta, mutta seurassa ovet saattavat käydä lähiaikoina myös toiseen suuntaan. HJK testaa parhaillaan venäläishyökkääjä Jevgeni Tjukalovia sekä japanilaista keskikenttämiestä Naoyuki Yamazakia.

Tjukalov on pelannut viimeksi Venäjän pääsarjaseurassa Amkar Permissä. Tämän kauden toistaiseksi ainoat liigaminuuttinsa Tjukalov sai joulukuussa TsSKA Moskovaa vastaan. Hän on pelannut Venäjän pääsarjassa uransa aikana 19 ottelua.

"Tjukalovilla on tilillään myös nuorten maaotteluita. Lopullista läpimurtoa Venäjän kirkkaimmalle huipulle ei ole nähty", HJK:n urheilujohtaja Tuomo Saarnio sanoo.

"Tjukalovilla on kaikki osa-alueet hallussa. Hän on riittävän nopea ja hyvä pallon kanssa."

Yamazakin testijakso alkoi viime viikolla. "Jos me emme häntä ota, hänellä on vaihtoehtona Japanin liiga."

Yamazaki viihtyy keskikentän keskustassa. Hän saapui HJK:hon Japanin alasarjoista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!