Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Liivik sai maalinsa

Bluesin pelaajalta hylättiin ensin yksi osuma

Urheilu
 
Huippuhetket: Blues - Pelicans 13.1.2015
Huippuhetket: Blues - Pelicans 13.1.2015
Blues löi kotonaan Pelicansin niukasti maalilla. 2-1. Siim Liivikin toisen erän osuma jäi ottelun voittomaaliksi. Blues jatkaa taulukossa kymmenentenä ja Pelicans pari pykälää alempana.
Blues 2 Pelicans 1

Espoon Bluesin kotihallissa aiheutti suurta riemua kotijoukkueen voitto Lahden Pelicansista.

Mutta vielä suurempaa riemua aiheutti ottelun kuuluttaja, kun hän nimesi Siim Liivikin maalin virolaispelaajan illan toiseksi.

Todellisuudessa Liivikin ensimmäinen osuma oli hylätty potkumaalina, mutta Liivikiltä ei mennyt kuin kuusi minuuttia, kun hän teki oikeasti maalin. Ylivoimalla tehty osuma siirsi Bluesin 2–0-johtoon.

"Ei se ollut potku, mutta sain siitä hylkäyksestä lisää nälkää. Kyllä maalit aina maistuvat", Liivik sanoi.

Kyseessä oli Liivikin kauden neljäs osuma. Hän pelasi Jari Sailion ja Ilmari Pitkäsen kanssa Bluesin kolmosketjussa. Trio rikkoo hyvin vastustajan peliä, mutta eilen se teki paljon muutakin.

Ketju pystyi luomaan painetta lahtelaisten päätyyn, ja samaa voi sanoa yllättäen myös Bluesin nelosketjusta Timi Lahtinen –Peter Tiivola –Robert Rooba. Maaleja ketju ei tehnyt, mutta paikkoja oli useampikin.

Sen sijaan Bluesin Stefano Giliati teki maalin ja jatkoi kovaa virettään. Välillä sooloiluun sortuva peluri osaa myös olla tehokas. Hän on Bluesin pistepörssissä toisena, ja viisi viime ottelua ovat tuoneet tehot 4+4.

Blues on muutenkin ollut viime aikoina tehokas. Esimerkiksi 12 viimeisimmässä kotiottelussaan se on hävinnyt vain kerran varsinaisella peliajalla.

Liigassa kymmenentenä oleva Blues kohtaa seuraavaksi kotonaan sarjakakkosen HIFK:n.

Edellisessä ottelussa Blues musersi helsinkiläiset 4–1 kotonaan. Se takaa erityisen nälkäisen helsinkiläisjoukkueen torstaiksi.

Ja sitä ottelua seurannee vähintään kaksinkertainen yleisömäärä tiistai-iltaan verrattuna. Bluesin voittoa Pelicansista todisti joukkueen kauden alhaisin katsojamäärä 2 699.

mikko stig lehtikuva
Bluesin Siim Liivik (kesk.) saa onnittelut Miro Aaltoselta (vas.) ja Kim Hirschovitsilta.
Bluesin Siim Liivik (kesk.) saa onnittelut Miro Aaltoselta (vas.) ja Kim Hirschovitsilta.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!