Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kankaanperälle läpiajomaali ja ulosajo

Urheilu
 
Antti-Pekka Sonninen
Liigan huippuhetket: Tappara oli ylivoimainen Ilvestä vastaan
Liigan huippuhetket: Tappara oli ylivoimainen Ilvestä vastaan
Tappara ei jättänyt Ilvekselle minkäänlaista sanan sijaa Tampereen paikallisväännössä. Kolmas peräkkäinen voitto nosti Tapparan taulukossa kuutossijalle. Neljännen peräkkäisen tappion kärsinyt Ilves jatkaa yhdeksäntenä.
Tappara 5 Ilves 0

Maalinteko läpiajosta ei ole Tapparan puolustajalle Markus Kankaanperälle ominta puuhaa, mutta hän onnistui siinä keskiviikkona Tampereen paikallispelissä Ilvestä vastaan.

Siitä alkoi Tapparan yksipuolinen näytös, joka päättyi murskalukemiin päätuomari Timo Favorinin 800. liigaottelussa.

"Valmentajat toivovat aktiivisuutta pakeiltakin. Olin pitkään loukkaantuneena, ja peliini tuli nälkää sekä intoa", Kankaanperä myhäili.

Liigan kaikkien aikojen jäähykärki Kankaanperä pääsi tutumminkin esille saatuaan suihkukomennuksen Mikko Kukkosen päähän osuneen taklauksensa takia.

"Tuomiossa ei ole mussuttamista", Kankaanperä myönsi.

Tappara ahdisti erittäin kovalla liikkeellä ja aggressiivisella karvauksella varamiehisen Ilveksen täysin aseettomaksi.

Ilvestä ei auttanut edes maalivahdin vaihto. Juha Järvenpää teki 0–2:ssa tilaa Joonas Korpisalolle. Tämä lahjoitti Tapparan seuraavan maalin menetettyään kiekon maalin takana.

Kokoonpanojen erikoisuus oli Toni Kallelan hyökkääminen Ilveksen ykkösketjun oikeassa laidassa. Kallela siirtyi tupsukorviin keskiviikkona pikahälytyksellä nimenomaan Tapparasta, jossa hän pääsi kokoonpanoon vain kahdessa ottelussa tällä kaudella.

Tapparassa debytoi onnistuneesti ruotsalaispuolustaja Henrik Tömmernes. Hän sai paljon ylivoimavastuutakin ja kirjautti tililleen syöttöpisteen.

Antti-Pekka Sonninen
Tampere

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?