Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 
Ari Moilanen
Ari Moilanen

Viikon varma

Viime vuoden voitokkain ravuri, Magnat (lähtö 4), on jatkanut mahtavaa menoaan. Tuntuu, että ruunaa ei pysty nykyisin pysäyttämään mikään. Vahva menijä on saanut viime aikoina rutkasti lisää nopeutta, mistä osoituksena toissa startissa talvikeleillä juostu hieno ennätysaika. Ohjastaja Jukka Torvisen tärkein tehtävä on välttää sisäradalta pussitus. Loppu hoituu melkeinpä itsestään.

Viikon tärppi

Ponnen Onnin (lähtö 5) viime kausi sujui odotettua vaisummin. Loppuvuodesta Jenni Ihamäen valmennettavan otteissa alkoi näkyä viitteitä paremmasta, mutta laukat ovat olleet riesana. Ari Moilanen on taitava pitämään laukkaherkät ravurit oikealla askellajilla. Ponnen Onni nappaa keulapaikan ja puolustaa sitä sitkeästi. Suosikki Diktaattori ei pääse helpolla.

Seuraa tätä

Loppusyksystä huimia esityksiä tehnyt Outlaw Merci (lähtö 7) oli tauosta huolimatta odottamattoman vaisu viimeksi. Kiri ei irronnut ollenkaan totuttuun tyyliin, joten Mika Forssin ajokki jätettiin kuudenneksi. Ruuna varmasti parantaa tähän starttiin, mutta vielä siihen ei uskalla luottaa. Ikinuori Womanizer on viime starteissa ollut pirteämpi ja pystyy hyvänä päivänä haastamaan.

Toto76 -kierros 3 / Helsinki
HS:n Toto 76 -vihjesysteemi
:

1. lähtö: 9, 6, 4

2. lähtö: 11,2,8,12,14,13

3. lähtö: 12,1,6

4. lähtö: 1

5. lähtö: 8,2

6. lähtö: 6,8,9,14

7. lähtö: 1,8

3x6x3x1x2x4x2 = 768 riviä – 38,40 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 17.1. noin kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10.

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?