Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

1. Mitä urheilua aiot ensi vuonna seurata? 2. Minkä takia?

Urheilu
 
Hanno Möttöläkoripallovalmentaja 1. "Koripallon lisäksi katson kahdenlaista jalkapalloa: Eurooppalaista ja amerikkalaista. Liverpoolin edesottamukset viheriöllä kiinnostavat. NFL on viikoittainen sunnuntai-iltojen hyve tai pahe."2. "Liverpool on ollut 1980-luvulta lähtien suosikkijoukkue. Jenkkifutista aloin seurata tarkemmin 1990-luvun alkuvuosina. Jenkeissä asuneena voin sanoa, että se on Yhdysvalloissa absoluuttinen ykköslaji, josta kannattaa tykätä, jos siellä asuu."
Hanno Möttöläkoripallovalmentaja 1. "Koripallon lisäksi katson kahdenlaista jalkapalloa: Eurooppalaista ja amerikkalaista. Liverpoolin edesottamukset viheriöllä kiinnostavat. NFL on viikoittainen sunnuntai-iltojen hyve tai pahe."2. "Liverpool on ollut 1980-luvulta lähtien suosikkijoukkue. Jenkkifutista aloin seurata tarkemmin 1990-luvun alkuvuosina. Jenkeissä asuneena voin sanoa, että se on Yhdysvalloissa absoluuttinen ykköslaji, josta kannattaa tykätä, jos siellä asuu."
Sari Multalapurjehdusmaajoukkueen päävalmentaja 1. "Seuraan melkein kaikkea. On mielenkiintoista nähdä, miten palloilumaajoukkueemme etenevät kohti olympialaisia. Tänä vuonna katson varmasti hiihdon MM-kisoja. Työn kannalta tärkeintä on purjehtijoiden menestys vuoden arvokisoissa."2. "Ilmaisten tv-kanavien tarjonta määrittelee lajikirjoa. Seuraan paljon urheilua myös Twitterin välityksellä, esimerkiksi golfaaja Mikko Ilosen otteita."
Sari Multala
purjehdusmaajoukkueen päävalmentaja
 
1. "Seuraan melkein kaikkea. On mielenkiintoista nähdä, miten palloilumaajoukkueemme etenevät kohti olympialaisia. Tänä vuonna katson varmasti hiihdon MM-kisoja. Työn kannalta tärkeintä on purjehtijoiden menestys vuoden arvokisoissa."
2. "Ilmaisten tv-kanavien tarjonta määrittelee lajikirjoa. Seuraan paljon urheilua myös Twitterin välityksellä, esimerkiksi golfaaja Mikko Ilosen otteita."
Sanna Kämäräinen kiekonheittäjä 1. "Varmasti eniten yleisurheilua, mutta toivon olevani mahdollisimman monessa tv-kilpailussa itse mukana. Tykkään katsoa urheilua livenä, se on parasta paikan päällä. Keväällä seuraan jääkiekon MM-turnausta."2. "Yleisurheilun heittolajeja seuraan, koska siellä on paljon tuttuja kilpailemassa. Toivoisin, että tv-lähetyksissä näytettäisiin enemmän kenttälajeja. Nykyään lähetykset ovat aika juoksupainotteisia."
Sanna Kämäräinen kiekonheittäjä
 
1. "Varmasti eniten yleisurheilua, mutta toivon olevani mahdollisimman monessa tv-kilpailussa itse mukana. Tykkään katsoa urheilua livenä, se on parasta paikan päällä. Keväällä seuraan jääkiekon MM-turnausta."
2. "Yleisurheilun heittolajeja seuraan, koska siellä on paljon tuttuja kilpailemassa. Toivoisin, että tv-lähetyksissä näytettäisiin enemmän kenttälajeja. Nykyään lähetykset ovat aika juoksupainotteisia."
Jesse Saarinenjääkiekkoilija 1. "Golfia tulee varmasti seurattua aika reilusti. Keväällä jääkiekon kaikkien sarjojen ratkaisupelit kiinnostavat. Toivottavasti olen parhailla paikoilla ainakin osassa niistä. Jääkiekon MM-kisoja tulee varmasti katsottua. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka pelaisin siellä."2. "Olen 3–4 viime vuoden aikana hurahtanut golfiin. Se on yllättävän viihdyttävä laji myös televisiosta seurattuna. Pelaan golfia myös itse."
Jesse Saarinen
jääkiekkoilija
 
1. "Golfia tulee varmasti seurattua aika reilusti. Keväällä jääkiekon kaikkien sarjojen ratkaisupelit kiinnostavat. Toivottavasti olen parhailla paikoilla ainakin osassa niistä. Jääkiekon MM-kisoja tulee varmasti katsottua. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka pelaisin siellä."
2. "Olen 3–4 viime vuoden aikana hurahtanut golfiin. Se on yllättävän viihdyttävä laji myös televisiosta seurattuna. Pelaan golfia myös itse."
Mika KojonkoskiOlympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtaja 1. "Seuraan kaikkea mahdollista. Ensimmäisenä tulee mieleen hiihdon MM-kisat Falunissa. Meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä siellä."2. "Kaikissa lajeissa on tiukasti päällä olympiakarsinnat, joihin kohdistuu työni puolesta aika iso fokus. Mäkihyppytaustani takia pohjoismaiset hiihtolajit kiinnostavat."
Mika Kojonkoski
Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtaja
 
1. "Seuraan kaikkea mahdollista. Ensimmäisenä tulee mieleen hiihdon MM-kisat Falunissa. Meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä siellä."
2. "Kaikissa lajeissa on tiukasti päällä olympiakarsinnat, joihin kohdistuu työni puolesta aika iso fokus. Mäkihyppytaustani takia pohjoismaiset hiihtolajit kiinnostavat."
Noora Rätyjääkiekkoilija 1. "NHL:n Stanley Cupin pudotuspelejä odotan innolla. Toivottavasti Minnesota pääsisi pitkälle, jotta ehtisin nähdä pelejä paikan päällä. Miesten jääkiekon MM-kisoja odottaa aina. Lisäksi golfin Mastersia tulee katsottua."2. "Pelaan golfia aika paljon kesäisin ja olen aina pitänyt Phil Mickelsonia esikuvana. Tietysti Mikko Ilosta seuraan myös."
Noora Räty
jääkiekkoilija
 
1. "NHL:n Stanley Cupin pudotuspelejä odotan innolla. Toivottavasti Minnesota pääsisi pitkälle, jotta ehtisin nähdä pelejä paikan päällä. Miesten jääkiekon MM-kisoja odottaa aina. Lisäksi golfin Mastersia tulee katsottua."
2. "Pelaan golfia aika paljon kesäisin ja olen aina pitänyt Phil Mickelsonia esikuvana. Tietysti Mikko Ilosta seuraan myös."
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!