Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Haulikkoampuja voitti taas Dakarin

Olympiamitalisti Nasser Al-Attiyah on Qatarin oma Elmo

Urheilu
 

Qatarin Nasser Al-Attiyah on maansa oma Elmo. Al-Attiyahille ei riitä, että hän kilpailee olympialaisissa haulikkoammunnassa skeetissä, vaan mies hakee äärikokemuksia rallista.

Vuoden 2012 olympialaisten skeetin pronssia voittanut Al-Attiyah sinetöi lauantaina toisen voittonsa Dakar-rallissa.

Vuonna 2011 Al-Attiyah otti ensimmäisen voittonsa Dakar-rallissa. Silloin hän kilpaili Volkswagenilla. Tämän vuoden voitto tuli Minillä sen jälkeen, kun hän oli kaksi viikkoa hallinnut kilpailua.

Al-Attiyah siirtyi johtoon jo kisan alussa ja menetti sen tallikaveri Orlando Terranovalle ensimmäisellä etapilla saadun aikarangaistuksen takia. Al-Attiyah siirtyi kärkeen kilpailun toisena päivänä ja piti sen jälkeen johtoasemansa loppuun asti.

Al-Attiyahin voitto merkitsi samalla myös sitä, että X-raid Mini -talli on ottanut autojen sarjassa voiton neljänä perättäisenä vuonna.

Moottoripyörien sarjassa voittoon ajoi Espanja Marco Coma, jolle voitto oli jo viides. Rekkojen sarjassa voiton otti Venäjän Airat Mardejev ja mönkijöissä voittoon ajoi Puolan Rafal Sonik. 9 000 kilometrin mittainen Dakar-ralli ajettiin tänä vuonna Argentiinassa, Chilessä ja Boliviassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!