Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Blues romahti rumasti Hakametsässä

Kapteeni ripitti omiaan huonosta lopusta

Urheilu
 
Antti-Pekka Sonninen
Vesa Koivunen
Kim Hirschovits
Kim Hirschovits Kuva: Vesa Koivunen
Tappara 6 Blues 1

Tappara oli jälleen kerran tyly isäntä Espoon Bluesille Tampereen Hakametsässä 6 970 katsojan edessä.

Blues ei ollut viiden maalin verran huonompi, mutta romahti loppuminuuteilla täysin, kun Tappara herkutteli kahdessa ja puolessa minuutissa kolmesti espoolaisvirheiden jälkeen.

"Se oli anteeksiantamatonta. Pelasimme kaksi erää ihan hyvin, mutta loppu oli asia erikseen", Bluesin kapteeni Kim Hirschovits murahti.

"Ei tuollaista saisi tapahtua, kun paikalla oli fanejammekin", hän ripitti.

Alku lupasi hyvää, kun Kim Hirschovits sipaisi kiekon eleettömästi alakulmaan. Tappara vastasi siihen kolmella epätavallisella maalilla.

Kolme syöttöpinnaa rohmunnut Teemu Aalto tykitti ylivoimalla siniviivalta, ja kiekko kimposi espoolaismailan kautta maalin edessä Josh Greenin kypärästä maaliin.

Seuraavalla minuutilla maalivahti Eetu Laurikainen ihasteli istualtaan, kun Jarkko Malinen nautiskeli päädystä kimmonneen kiekon tyhjään verkkoon.

Malinen myös karkasi alivoimalla maalintekoon.

Tappara laski toisessa erässä tempoa, ja Blues pyöri kiekon kanssa hyökkäyspäässä pitkiä toveja. Siitä ei ollut hyötyä, koska laukaukset jäivät luokattomiksi, eikä maalin eteen menijöitä löytynyt.

Blues olisi tarvinnut nousuun vaikkapa kovasti puurtaneen kaksikon Jari Sailio Siim Liivik "räkämaalia". Ylivoimaakin tarjottiin aivan riittävästi, mutta tulos jäi tekemättä.

"Tulos ei 3–1-tilanteessa vastannut tapahtumia. Tapparalla oli kolme tai neljä paikkaa, jotka se hyödynsi", Hirschovits arvioi.

Malinen oli samaa mieltä. "Tulos ei kerro kaikkea, sillä peli oli tasainen. Välillä oli vaikeaa, mutta puolustimme fiksusti."

Antti-Pekka Sonninen
Tampere

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!