Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon 65-vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Jarno Kauhasen talli on taas viime aikoina päässyt paistattelemaan parrasvaloissa, kun ikinuori Womanizer on löytänyt menovireen. Kauhanen voi päästä salamavalojen loisteeseen myös Vermossa, jossa tallin tuore tulokas Regent Zet (lähtö 6) hakee voittoa. Viimeksi ruuna kulki varmasti ravia, eikä esityksessä ollut moittimista. Sopivan näköisessä lähdössä odotamme Regent Zetiltä vahvaa esitystä.

Viikon tärppi

Celsius Ås (lähtö 1) oli reilu vuosi sitten hirmutikissä. Se tuntui välillä lähes pysäyttämättömältä omissa sarjoissaan, mutta sarjat ovat koventuneet ja edellisestä voitosta alkaa olla jo vuosi. Celsius Ås on palannut pitkän huilin jäljiltä radoille. Kuntokäyrä osoittaa ylöspäin, joten sopivan juoksun jälkeen kiriherkän tamman loppusykäisy voi ollatehokas.

Seuraa tätä

Kovissa ikäluokkalähdöissä marinoitu Frankie Ale (lähtö 3) tekee paluuta radoille vaikean loukkaantumisen jälkeen. Se ehti syksyllä näyttää osaamistaan kahdesti, mutta uusi vamma pakotti sen parin kuukauden paussille. Leena Sinnemaan valmennettava ei siis liene aivan huipputikissä. Otammekin paljon pelatun ruunan kaveriksi kovassa vireessä olevan Extreme Lucan.

Toto 65 -kierros 4 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 8, 1, 5

2. lähtö: 9, 4, 5

3. lähtö: 5, 10

4. lähtö: 7, 5, 9, 11

5. lähtö: 10, 12, 8, 4, 6

6. lähtö: 4

3x3x2x4x5x1 = 360 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 21. 1. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 4–9.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli kuusi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?