Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tuttu tilanne: Kaisa Mäkäräistä ärsyttää

Urheilu
 

Tilanne alkaa kuulostaa tutulta tasan kahden vuoden takaa.

Kaisa Mäkäräistä ärsyttää se, että suomalaismedia kyselee alituiseen, aikooko hän kilpailla ensi lauantaina Jämin SM-hiihdoissa ja pyrkiä sitä kautta Falunin MM-hiihtoihin.

Kyse on siis kilpailemisesta ilman asetta – maastohiihdossa.

Samoin tapahtui kaksi vuotta sitten, jolloin Mäkäräinen tuli lopulta Jämille, voitti 10 km:n (v) mestaruuden ja saapui kuukautta myöhemmin Val di Fiemmen MM-laduille kilpailemaan samalla matkalla (14:s).

Jo marraskuussa, aivan kilpailukauden alussa, Mäkäräinen kertoi avoimesti, että MM-Falun kiinnostaa. Tilanne ei ole siitä mihinkään muuttunut.

Lauantaina Mäkäräinen otti Jämin esiin ihan oma-aloitteisesti Anterselvan kansainvälisessä lehdistötilaisuudessa, kun häneltä kysyttiin jatkosuunnitelmista.

Hän kertoi saman kuin aiemminkin, että päätös syntyy kotiutumisen ja parin päivän mietinnän jälkeen. Hän kuitenkin painotti, että haluaisi lähteä Jämille.

Nyt hän joutuu miettimään, onko se järkevää. Päälajin koti-MM-kisat ja maailmancup ovat kuitenkin etusijalla.

Päävalmentaja Marko Laaksonen suhtautuu ilman asetta kilpailemiseen penseästi, koska siinä on riskinsä kokonaisrasituksen kannalta.

Hiihdon päävalmentaja Reijo Jylhä olisi valmis valitsemaan Mäkäräisen Faluniin vaikka päälajin hiihtosuoritusten perusteella, mutta Mäkäräinen itse haluaa antaa näytön myös ilman asetta.

Veikkaan, että kaikesta huolimatta Mäkäräinen kilpailee sekä Jämillä että Falunissa.

Jussi-Pekka Reponen
jussi-pekka.reponen@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!