Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viikon maali: Liivik pääsi karkuun alivoimalla

Urheilu
 
Viikon maali: Liivik pääsi alivoimalla karkuun ja hassutti HIFK-maalivahdin
Viikon maali: Liivik pääsi alivoimalla karkuun ja hassutti HIFK-maalivahdin
Espoon Bluesin laitahyökkääjän Siim Liivikin alivoimamaali viime torstain (22.1.) ottelussa oli ratkaiseva naula HIFK:n arkkuun. Pitkän ylivoimapyörityksen jälkeen Liivik riisti kiekon HIFK-puolustaja Lauri Taipalukselta ja karkasi läpiajoon. HIFK-maalivahti Ville Husso meni Liivikin harhautukseen ja Blues eteni 2–0-johtoon. Blues voitti ottelun 4–0.

Espoon Bluesin laitahyökkääjän Siim Liivikin upea alivoimamaali viime torstain (22.1.) HIFK-ottelussa oli osoitus Liivikin taistelutahdosta ja taidoista.

HIFK pyöritti avauserässä pitkään ylivoimaansa Blues-päädyssä, kun Liivik riisti kiekon puolustaja Lauri Taipalukselta ja karkasi läpiajoon. Liivik harhautti maalivahti Ville Husson komeasti viemällä kiekon ensin mailansa rystypuolelle ja kääntämällä sen jälkeen kämmenelle. Husso oli harhautuksen vuoksi ratkaisevasti myöhässä, ja Liivik viimeisteli Bluesin toisen osuman. Blues voitti ottelun lopulta maalein 4–0.

Osuma oli Liivikille kauden viides.

Tulisieluinen laitahyökkääjä on tunnettu pikemminkin jäähyminuuteistaan kuin tehopisteistään, mutta tällä hetkellä hän on kolmen pisteen päässä yhden kauden piste-ennätyksestään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!