Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Korpi pääsi kuumaan ryhmään

"Tuntui, että ihmiset haluavat, että onnistun."

Urheilu
 
Kiira Korpi
Kiira Korpi

Kiira Korpi päästi helpotuksen huokauksen, kun tunteet pääsivät valloilleen taitoluistelun EM-kisoissa. "Olin niin innoissani, että meni tunteilun puolelle", iloitsi Korpi neljännestä sijastaan naisten lyhytohjelmassa.

Neljäs sija tiesi myös sitä, että Korpi luistelee lauantaina vapaaohjelmassa viimeisessä eli kuumassa ryhmässä. "Ihana fiilis." Lauantaina Korpi on kuuman ryhmän toinen luistelija. "Ihan hyvä paikka."

Pari kertaa horjahtanut Korpi jätti taakseen kovia nimiä, mutta kova venäläiskolmikko menee menojaan. Lyhytohjelman ykkönen oli Jelena Radionova, joka rikkoi ainoana 70 pisteen rajan, 70,46. Elizaveta Tuktamisheva sai 69,02 ja Anna Pogorilaja saivat 66,10 pistettä.

Korpi ei edelleenkään veikkaillut sijoituksiaan lauantain jälkeen. "Se ei ole minun tehtäväni", sanoi Korpi, joka yllättyi yleisön vahvasta kannustuksesta. "Tuntui, että ihmiset haluavat, että onnistun."

Olesia Karmi ja Max Lindholm jäivät jäätanssin finaalissa sijalle 19. EM-kultaa otti jo lyhytohjelman jälkeen johdossa ollut ranskalaispari Gabriella Papadakis  /  Guillaume Cizeron.

Ari Pusa HS
Tukholma

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!