Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ensin ääni, sitten autot

Urheilu
 
Heikki Kulta
HS:n Formula 1 -asiantuntija

Vuosi sitten Jerezin talvitestien aluksi taivasteltiin kadonnutta F1-moottorien räimettä. Nyt vieläkin enemmän murheita koituu yhä laskevasta automäärästä.

Sunnuntaina varsinaista testipäivää ajoi vain kuusi autoa. Fernando Alonso kynti uudella McLaren-Hondalla odotetusti syvällä opintiensä alussa.

Lotuksella on paikalla vasta väritykseltään päivitetty varikkorekka. Autosta ei ollut tietoakaan. Force India jäi jo kokonaan pois, kun venäläiskuski Sergei Sirotkinin sponsorien kanssa sovittu tukipaketti jäi tilittymättä. Talli ei tästä syystä voinut ajattaa edes vanhaa autoaan.

Näillä näkymin MM-sarjaan lähtee sentään 18 autoa, joten lähtöruudukko ei kuihdu ihan kokonaan. Jotkut elättävät yhä toiveita myös Marussian ja Caterhamin tulosta, mutta ne voidaan kyllä jättää omaan arvoonsa.

F1-urheilu elää raskaita taloudellisia aikoja. Tallien lisäksi kisakalenterikin on vaarassa kutistua, kun perinteikäs Saksan GP uhkaa jäädä ajamatta. Bernie Ecclestone ei tingi korotetusta kisaoikeuden kynnysrahasta, ja jos Mercedes ei sitten tule avuksi, mestaritiimin kotikisa Hockenheimissa putoaa kalenterista.

Heikki Kulta
hs.urheilu@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!