Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Urheilutyöläisiä Yhdysvalloista, Serbiasta ja Ruotsista

Urheilu
 
Anniina Vainio

Jääkiekkoilija
Daniel Grillfors 32,
Ruotsi, 184 cm,
Helsingin IFK:n puolustaja.
"Kiekkoilin Ruotsissa koko siihenastisen urani, ennen kuin lähdin viime keväänä ensimmäistä kertaa ulkomaille. Sain mahdollisuuden pelata loppukauden lainapestillä Sveitsin liigassa SC Bernissä, ja tuntui, että oli oikea hetki jättää Ruotsi. Uran jatkaminen Helsingissä oli luontevaa Sveitsin jälkeen. Olin kuullut kaupungista paljon hyvää muutamilta pelikavereiltani. Ruotsissa oli turvallista asua ja pelata, mutta halusin vanhempana kokeilla uusia asioita ja omia rajojani pelaajana. Olen viihtynyt Suomessa erinomaisesti, samoin perheeni."

 

Koripalloilija
Justin Stommes, 26,
Yhdysvallat, 201 cm,
Helsingin Seagullsin sentteri.
"Unelmoin jo pikkupoikana urasta koripalloammattilaisena, ja siksi oli helppo valinta siirtyä Eurooppaan yliopistovuosien jälkeen. Tämä on neljäs kauteni ammattilaisena ja ensimmäinen Korisliigassa. Ennen Suomea pelasin Hollannin ja Saksan pääsarjoissa. Tänne tulin, koska en ole aiemmin käynyt Suomessa ja tykkään matkustamisesta sekä uusien paikkojen näkemisestä. Helsinki on mahtava kaupunki. Suomella on paljon yhteistä kotimaani kanssa, sillä lähestulkoon kaikki puhuvat englantia ja ovat ystävällisiä."

 

Käsipalloilija
Milos Maksimovič, 28,
Serbia, 200 cm,
Atlas Vantaan puolustaja
.

"Olen pelannut muun muassa Serbian, Espanjan, Ranskan, Kreikan ja Turkin liigoissa. En tietoisesti hakenut pelipaikkaa täältä. Tuumin aiemmin, että olisi kiva pelata pohjoisessa – Ruotsissa tai Norjassa. Suomea en ollut noteerannut, ennen kuin Atlaksesta otettiin yhteyttä. Erilaista muihin maihin verrattuna on se, että käsipallon SM-liiga ei ole ammattilaissarja. Työskentelen myös itse muutaman tunnin päivässä varastotyöntekijänä. Toivon, että liigan taso nousee entisestään ja uusia ulkomaalaisvahvistuksia tulee kehittämään peliä ja suomalaisten osaamista."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!