Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

"Heidän pitää olla vahvistuksia"

Urheilu
 
Salibandyliigan hallituksen puheenjohtaja Pekka Raitala  

"Suomi ei vedä ulkomaalaisia eikä varsinkaan huippupelaajia. Liike menee toiseen suuntaan, eli suomalaiset lähtevät ulkomaille. Syy lienee raha. Suomessa salibandy on vielä taloudellisesti harrastustoimintaa."

"Jos liigajoukkueet koostuisivat vain ulkomaalaispelaajista tai heidän osuutensa olisi huomattavasti suurempi kuin nyt, homma menisi överiksi."

"Meillä ei ole enää tarvetta rajata pohjoisamerikkalaisten pelaajien määrää Liigassa, sillä Suomen pelaajatuotannon taso ja määrä riittävät. Tulijoita kyllä olisi. Nykyään seurojen ei tarvitse pitää kaikentasoisia ulkomaalaisia väkisin. Heidän pitää olla vahvistuksia, ei heikennyksiä."

"Yliopiston jälkeen yritin ensin uraa kotimaassani Yhdysvalloissa, mutta kaikki ei sujunut toivotusti, ja siirryin pelaamaan Eurooppaan. Tunsin Roostersissa pelanneen Robert Johnsonin, jota vastaan olin pelannut Italiassa. Hän kehui Suomea. Lähestyin Roostersia ja kerroin, että haluaisin tulla tänne pelaamaan."

"Valitsin maan siksi, että haluan nähdä uusia paikkoja. Ratkaisu oli erinomainen. Olen tavannut täällä todella mukavia ihmisiä, ja rakastan kesäänne, jolloin aurinko paistaa läpi yön."

"Näen laajemmin, että Oy Suomi Ab tarvitsee ulkomaisia työntekijöitä. Kansa vanhenee."

"Suomen pelaajatuotanto ei tuota riittävästi liigapelaajia kaikille joukkueille. Varsinkin naislentopallossa pieni osa huippuseuroista houkuttelee valtaosan kotimaisista huippupelaajista, ja muu maa taistelee rippeistä. Ulkomaalaispelaajat antavat myös muille joukkueille mahdollisuuden iskukykyisen joukkueen kasaamiseen."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?