Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tapiolan Honka jäi yhden heiton päähän voitosta

Keskiviikkona on luvassa kauden tärkein peli Seagullsia vastaan

Urheilu
 
Kenneth Simms
Kenneth Simms
Honka 87 KTP ja. 96

Tapiolan Honka hävisi viimeksi Kotkan KTP:lle Korisliigassa pisteellä, ja nyt sillä oli mahdollisuus ottaa voitto viime sekuntien heitolla, mutta Okko Järvi veti kulmasta lähteneen kolmosen ohi.

Järvi on Hongan paras kolmen pisteen heittäjä, joten kuvio onnistui, melkein. Pallo pelattiin hänelle. "Okko oli se, jolle haluttiin pelata. Olen tosi tyytyväinen siihen", Hongan valmentaja Tuomas Iisalo sanoi.

KTP johtaa liigaa, ja se jauhoi erittäin kovalla aloitusviisikollaan 96–87-voiton. Varsinaisen peliajan päätteeksi ottelu oli lukemissa 80–80.

Marginaalit ovat pienet, kun Honka kuuluu sarjan häntäpäähän viimeistä edellisenä. Silti se pelasi tasaisen, mutta kaksijakoisen ottelun Kotkaa vastaan.

"Ensimmäiset 20 minuuttia olivat aika hapuilevaa ja tunnustelevaa. Toteutus ja intensiteetti jäivät halutusta", Iisalo sanoi.

"Toiset 20 minuuttia olivat sitten melkein päinvastaiset", Iisalo sanoi.

KTP:n Kenneth Simms, LaMonte Ulmer ja Timo Heinonen kiskoivat yhteensä 65 pistettä. Simms johti ilotulitusta 27 pisteellään.

Honka esitteli uuden pelaajan, kun Greg Logins liittyi joukkueeseen. Hänellä oli takanaan vasta pari harjoitusta, ja heti tuli vastaan sarjakärki. Siihen nähden Loginsin 15 pinnaa olivat lupaava saldo.

Hongasta pisteitä takoivat Emmanuel Ubilla (17), Ike Udanoh (16) ja Anton Odabasi (16).

Espoolaisten ja miksei helsinkiläistenkin koripalloihmisten herkkupala odottaa keskiviikkona, kun Honka ja sarjatulokas Seagulls kohtaavat Tapiolan urheiluhallissa.

"Se on nyt meidän kauden tärkein pelimme. Yritämme saada Gregin vielä paremmin sisään kuvioihin siihen mennessä", Iisalo sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!